ΕΚΛΟΓΕΣ

Πολίτες σε Δράση Χαϊδαρίου: Σε πορεία ριζικής ανασυγκρότησης

Αλλάζουν όλα στους Πολίτες σε Δράση Χαϊδαρίου, που προχωρούν με νέα ηγετική ομάδα προς τις επόμενες δημοτικές εκολγές. Ήδη εκλέχτηκε νέο Συντονιστικό όπου υπάρχουν πολλά νέα πρόσωπα, ο μέσος όρος ηλικίας κατέβηκε, ενώ συμμετέχουν και περισσότερες γυναίκες από την προηγούμενη δημοτική ομάδα.

Επικεφαλής του Συντονιστικού είναι ο Βασίλης Τσίτσος, πολιτικός μηχανικός, αντιπρόεδρος του συλλόγου του Δαφνίου “Δαφναίος Απόλλων” και μέλος του Συλλόγου Γονέων του 6ου Δημοτικού Σχολείου. Αναπληρωτής είναι ο Γιώργος Μαλιώτης, ηλεκτρολόγος μηχανικός, μέλος της Επιτροπής Ενέργειας του ΣΥΡΙΖΑ.

Όσον αφορά τους Θοδωρή Σπηλιόπουλο και Κώστα Φωτεινάκη, εδώ και δύο χρόνια παραιτήθηκαν από τη θέση του δημοτικού συμβούλου, επιδιωκοντας τη ριζική ανανέωση στη δημοτική παράταξη.

Ο νέος υποψήφιος δήμαρχος δεν έχει οριστεί ακόμη και μία από τις αποστολές του Συντονιστικού είναι να καταλήξει στο πρόσωπο αυτό.

Ακολουθεί η ανακοίνωση ων Πολιτών σε Δράση Χαϊδαρίου:

Οι Πολίτες σε Δράση Χαϊδαρίου”, παραμένοντας πάντα ενεργοί στα κοινά της πόλης μας, αποφάσισαν την ανασυγκρότηση και την ανανέωση της δημοτικής κίνησης εκλέγοντας νέα Συντονιστική Επιτροπή. 

Αποστολή της Συντονιστικής Επιτροπής είναι η μεγαλύτερη δυνατή κοινωνική σύγκλιση και σύνθεση προτάσεων, με γνώμονα το πρόγραμμά μας, ταυτόχρονα με  την κινητοποίηση και διεύρυνση της δημοτική μας κίνησης, χάριν του συμφέροντος όλης της τοπικής κοινωνίας. 

Παράλληλα η Δημοτική μας Παράταξη συνεχίζει τη διακριτή θεσμική της λειτουργία στο πλαίσιο συμμετοχής της στο Δημοτικό Συμβούλιο, υποστηρίζοντας αιτήματα κατοίκων, εργαζόμενων και επαγγελματιών της πόλης μας και καταθέτει δημιουργικές, ποιοτικές, τεκμηριωμένες και εφαρμόσιμες προτάσεις που επιβεβαιώνουν την ανάγκη της απλής αναλογικής με τη σύνθεση των απόψεων για την επίτευξη του καλύτερου δυνατού σχεδιασμού σε μείζονα και καθημερινά ζητήματα για την αξιοπρεπή διαβίωση όλων των συμπολιτών μας. 

Στη Συντονιστική Επιτροπή της Δημοτικής Κίνησης “Πολίτες σε Δράση Χαϊδαρίου” συμμετέχουν: 

Βασίλης Τσίτσος, Συντονιστής
Μαλιώτης Γιώργος, αναπληρωτής Συντονιστής
Βίτσα Άλκηστης (Δημ. Σύμβουλος) 
Γερολυμάτος Αλέξανδρος (Δημ. Σύμβουλος) 
Αλεξάκης Δημήτρης (Δημ. Σύμβουλος)
Κοπανάς Κωστής 
Κουμαριανός Βασίλης 
Κουφός Γιώργος 
Στασινός Κωνσταντίνος 
Ταμπανιάν Γιώργος
Τελεμές Γιάννης
Τσακανίκα Βασιλική
Χήρα Βασιλική 

Σχετικά με το πολιτικόπεριεχόμενο των εξελίξεων, περισσότερα εδώ: Οι “Πολίτες σε Δράση Χαϊδαρίου” εκλέγουν τον/την επικεφαλής τους.

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button