ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑΕΚΛΟΓΕΣΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Ποιοι εκλέγονται περιφερειακοί σύμβουλοι στη Δυτική Αθήνα – Σταυροδοσία

Η επικράτηση του Νίκου Χαρδαλιά από τον πρώτο γύρο στην Περιφέρεια Αττικής (46,74% και 7 έδρες) συνοδεύτηκε από ένα νέο άλμα της γαλάζιας παράταξης στον Δυτικό Τομέα Αθήνας, όπου έφτασε στο κάποτε απίστευτο 40,36%.

Στη δεύτερη θέση στη Δυτική Αθήνα ο Γιάννης Πρωτούλης, με άλμα της Λαϊκής Συσπείρωσης που φλερτάρει με το 20% (για την ακρίβεια 18,82% και 2 έδρες). Ο Γιώργος Ιωακειμίδης, που είχε τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ πήρε 15,28% (1 έδρα), ενώ ο Γιάννης Σγουρός (ΠΑΣΟΚ) έφτασε το 14,46% (μία έδρα).

Μεγάλη μάχη έγινε για το σταυρό μεταξύ των υποψηφίων της παράταξης “Αττική Μπροστά” του Νίκου Χαρδαλιά, καθώς η εκλογή ή το υψηλό πλασάρισμα -εκτός από την καθεαυτή αξία του- είναι μια ισχυρή παρακαταθήκη για τις μελλοντικές εξελίξεις και τις επιλογές του κόμματος σε τοπικό επίπεδο (υποψήφιοι βουλευτές κτλ.). Η συγκεκριμένη παράταξη εκλέγει 7 περιφερειακούς συμβούλους από τους 11 της Περιφερειακής Ενότητας,.

Μεγάλος νικητής είναι ο Βασίλης Λώλος, πρώην αντιδήμαρχος Περιστερίου, που ξεπέρασε τους 9.000 σταυρούς και είναι ένα από τα ισχυρά ονόματα για τη θέση του αντιπεριφερειάρχη της περιοχής μας.

Ακολουθούν οι Μαριάννα Τουμαζάτου, Μαρία Αγγελοπούλου, Σάκης Κατσούλης, Θανάσης Βαθιώτης, Χαράλαμπος Αλεξανδράτος και Αθανασία Παπασπύρου.

Από το Χαϊδάρι, η Ελευθερία Τοκατλίδη βρίσκεται στην 9η θέση με 3.913 σταυρούς και στη 10η η Αλεξάνδρα Γεωργακάκου με 3.778. Ο Μάνος Πετούσης συγκέντρωσε 2.657 σταυρούς.

Η Λαϊκή Συσπείρωση εκλέγει τους Βασίλη Πετρόπουλο (5.626) και Νίκη Χρονοπούλου (3.197).

Ο “Αττικός Κύκλος Συνεργασίας και Εμπιστοσύνης” του Γιώργου Ιωακειμίδη εκλέγει τον Κωνσταντίνο Κάβουρα (2.576).

Η “Αττική Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση” του Γιάννη Σγουρού εκλέγει την Ράνια Αγγελίδου (2.691).

Όλοι οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι και οι σταυροί ΕΔΩ.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button