ΕΛΛΑΔΑ

Πήλιο: “Δούλεψαν 3 μέρες σαν σκυλιά και έφυγαν δακρυσμένοι” – Συγκινητική μαρτυρία κατοίκου για τους τουρίστες

Ασύλληπτες είναι οι εικόνες από το μέγεθος της καταστροφής στην Μαγνησία λόγω της κακοκαιρίας Daniel με τις μαρτυρίες των κατοίκων να αποτελούν γροθιά στο στομάχι. Κάτοικος του Μικρού στο Νότιο Πήλιο συγκινεί, καθώς με μία ανάρτηση του στο Facebook περιγράφει τις στιγμές που βίωσε όταν μαζί με τουρίστες προσπαθούσαν να «σώσουν ό,τι σώζεται».

«Αδιανόητο πως Σέρβοι , Γερμανοί, Βούλγαροι, Ούγγροι, Έλληνες, Αυστριακοί ήρθαν να κάνουν διακοπές στο Μικρό Νότιου Πηλίου και δούλεψαν 3 μέρες σαν σκυλιά προκειμένου να σωθεί ό,τι σώζεται. Σαν σκυλιά. Δεν ρώτησαν από που είναι ο διπλανός τους απλά σκούπιζαν, σπάγαν μάντρες, μεταφέραν άμμο για να σωθεί περιουσία η οποία δεν ήταν δική τους. Στο τέλος μας αγκάλιασαν, μας είπαν ότι είναι πολύ λυπημένοι, μας παρηγόρησαν, μας υποσχέθηκαν ότι θα έρθουν ξανά και έφυγαν δακρυσμένοι.

Ο τελευταίος την ώρα που του έδωσα το χέρι για να τον χαιρετίσω με κοίταξε στα μάτια και μου είπε «Antonis you are a very good man». Ένας άνθρωπος του οποίου οι διακοπές του καταστράφηκαν, έχει να κάνει μπάνιο με ζεστό νερό 3-4 μέρες, άφησε ένα ολοκαίνουριο αυτοκίνητο δυο μηνών στο Μικρό και θα έρθει να το πάρει σε έναν μήνα, θα επιστρέψει στην πατρίδα του με λεωφορείο αποκαμωμένος αντί για ξεκούραστος, βρήκε τη δύναμη να μου πει ότι εγώ είμαι ένας καλός άνθρωπος . Τι να πω εγώ για σένα άνθρωπε μου;»

Πήλιο: "Δούλεψαν 3 μέρες σαν σκυλιά και έφυγαν δακρυσμένοι" – Συγκινητική μαρτυρία κατοίκου για τους τουρίστες 3

Πηγή: enikos.gr

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button