ΕΙΔΗΣΕΙΣΠΟΛΙΤΙΚΗΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

“Πέτρινο” περίπτερο Δάσους: Στο επίκεντρο πολιτικής διαμάχης

Η παρέμβαση του Δήμου στα περίπτερα της πόλης, προκάλεσε την αντίδραση του Αποστόλη Θεοφίλη, επικεφαλής της παράταξης “Το Χαϊδάρι Ψηλά!”. Συγκεκριμένα, με ανακοίνωσή του αναφέρεται στο “Πέτρινο” της πλατείας του Δάσους, που ανήκει σε στέλεχος της παράταξης της διοίκησης του Δήμου και πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Χαϊδαρίου.

“Τα ελέγξατε όλα;”

Ρωτάει ο κ. Θεοφίλης: “Ο έλεγχος των κοινόχρηστων χώρων αφορούσε όλα τα περίπτερα της πόλης ή μόνο συγκεκριμένα; Με ποια κριτήρια διενεργήθηκε; Κι αν αφορούσε όλα, πραγματοποιήθηκε έλεγχος στο «πέτρινο περίπτερο» του Δάσους; Οι παρακάτω φωτογραφίες συμβαδίζουν με την εικόνα της ίσης μεταχείρισης των περιπτεριούχων που «παρουσιάζει» η διοίκηση του δήμου; Αλήθεια αναρωτιόμαστε, τί σχέση έχει με το συγκεκριμένο περίπτερο ο δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας και πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Χ.; Γιατί δεν έφερε προς συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο ένα νέο κανονισμό λειτουργίας των περιπτέρων; Μήπως για να μπορεί να κάνει τα ρουσφετάκια και τις εξυπηρετήσεις στους ημετέρους;”

“Είμαι νόμιμος”

Το “Χαϊδάρι Σήμερα απευθύνθηκε στον ιδιοκτήτη του “Πέτρινου”, για να ζητήσει και τη δική του άποψη. Μας είπε λοιπόν ότι η επιχείρησή του λειτουργεί σύμφωνα με την κανονιστική διάταξη του Δήμου. Σχετικά με το μεγάλο μέγεθος του περιπτέρου, όπως φαίνεται στη φωτογραφία, σχολίασε: “Η κατασκευή του περιπτέρου έγινε από τον Δήμο όταν έφτιαχνε την πλατεία και το έκανε πέτρινο για να εναρμονίζεται με το σύνολο του έργου. Γι’ αυτό δίνει μια εικόνα ότι είναι μεγαλύτερο. Τα παιχνίδια που έχω προβλέπονται από την άδεια του περιπτέρου. Αν θυμάστε, παλιά είχαμε παιχνίδια και κάτω στην πλατεία, αλλά όχι πια”.

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση του Αποστόλη Θεοφίλη:

"Πέτρινο" περίπτερο Δάσους: Στο επίκεντρο πολιτικής διαμάχης 3

Η δημοτική αρχή συνεχίζει να «διοικεί» την πόλη με την «σημαία» του διχασμού. Απογυμνωμένη από τα προεκλογικά της ψέματα. Αποκομμένη από τη δύσκολη καθημερινότητα των Χαϊδαριωτών. Επιχειρεί να ξεφύγει  από το φιάσκο Ντηνιακού και την «μακέτα της ΜΕΤΡΟ-εξαπάτησης» των δημοτών με παλαιοκομματικές πρακτικές και φτηνά τερτίπια.

Αντί να βγει και να ζητήσει συγγνώμη ο «παραμυθάς» Δήμαρχος για τις ψεύτικες εξαγγελίες του, επιλέγει να αποπροσανατολίσει τους πολίτες με το δήθεν πρόσχημα  της τήρησης νομιμότητας . Ουσιαστικά, εξαπολύει μια ακόμη «επίθεση» σε όσους δεν τον στήριξαν με την ψήφο τους.

Πολιτεύεται εφαρμόζοντας το δόγμα «όσοι δεν είναι μαζί μου, είναι απέναντί μου».

Συμπεριφέρεται μικρόψυχα κι αλαζονικά κι όχι σαν δήμαρχος όλων των Χαϊδαριωτών. Ακόμα και στην επικοινωνιακή «επιχείρηση» με κωδικό ονομασίας «Περίπτερα», κατάφερε να βάλει «αυτογκόλ» και να αποκαλύψει τη διγλωσσία του. Για αυτό ρωτάμε τον δήμαρχο «Αναθεσάκια». Ο έλεγχος των κοινόχρηστων χώρων αφορούσε όλα τα περίπτερα της πόλης ή μόνο συγκεκριμένα; Με ποια κριτήρια διενεργήθηκε; Κι αν αφορούσε όλα, πραγματοποιήθηκε έλεγχος στο «πέτρινο περίπτερο» του Δάσους; Οι παρακάτω φωτογραφίες συμβαδίζουν με την εικόνα της ίσης μεταχείρισης των περιπτεριούχων που «παρουσιάζει» η διοίκηση του δήμου; Αλήθεια αναρωτιόμαστε, τί σχέση έχει με το συγκεκριμένο περίπτερο ο δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας και πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Χ.; Γιατί δεν έφερε προς συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο ένα νέο κανονισμό λειτουργίας των περιπτέρων; Μήπως για να μπορεί να κάνει τα ρουσφετάκια και τις εξυπηρετήσεις στους ημετέρους;

Κυρίες και κύριοι της δημοτικής αρχής,

Αναμένουμε άμεσα, ξεκάθαρες και πειστικές εξηγήσεις. Οφείλετε να σέβεστε τους Χαϊδαριώτες ανεξάρτητα από το εάν σας ψήφισαν ή όχι  στις περασμένες δημοτικές εκλογές. Το Χαϊδάρι δεν είναι το «τσιφλίκι» σας.

Υ.Γ. 1 Μήπως όπου τα «αλογάκια» έχουν σχέση με την παράταξη του δημάρχου παραμένουν, ενώ όταν δεν έχουν, ξηλώνονται  με διθυραμβικούς λόγους;

Υ.Γ. 2 Στην Αγία Βάρβαρα, στην Νίκαια και στον Κορυδαλλό εγκαινίασαν «ΜΕΤΡΟ», ενώ στο Χαϊδάρι ο δήμαρχος της πολιτικής εξαπάτησης, μια βυθιζόμενη μπάρα στον πεζόδρομο του Δάσους!

Υ.Γ. 3 Αλήθεια, την ανάπτυξη της κεντρικής πλατείας του Δάσους, η δημοτική αρχή την αναμένει με ανοιχτές λακκούβες και καμένες λάμπες;

Υ.Γ. 4 Πάντως την παράσταση από την νέα φιέστα του δημάρχου «έκλεψε» η φωτογραφία που απαθανάτιζε τον θαυμασμό του στο πρώτο «έργο» της θητείας του, μια ολόκληρη βυθιζόμενη μπάρα με υπέροχο φόντο, μια τεράστια λακκούβα.

#Ο δήμαρχος σταμάτησε να παίζει με τις μακέτες του Μετρό#

#Κοροϊδεύει με τις μπάρες και τα περίπτερα το Χαϊδαριώτικο λαό #

#Με ΨΕΜΑΤΑ στο Χαϊδάρι_ΞΑΝΑήρθαν#

#Με ΨΕΜΑΤΑ στο Χαϊδάρι_ΞΑΝΑσυνεχίζουν# 

Με εκτίμηση,

Αποστόλης Θεοφίλης,

Δημοτικός Σύμβουλος, επικεφαλής δημοτικής παράταξης «Το Χαϊδάρι Ψηλά!»

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button