ΕΙΔΗΣΕΙΣΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Απελευθέρωση πεζοδρομίων από παράνομες χρήσεις

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΔΗΜΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

Απελευθέρωση πεζοδρομίων από παράνομες επεκτάσεις περιπτέρων και απομάκρυνση διαφημιστικών πινακίδων από τους δρόμους του Χαϊδαρίου. 

Η χωρίς άδεια κατάληψη χώρων στα πεζοδρόμια από ψυγεία, παιχνίδια που λειτουργούν με κέρματα και άλλο εξοπλισμό των περιπτέρων ήταν ένα χρόνιο πρόβλημα στους κεντρικούς δρόμους του Χαϊδαρίου.

Μετά από συστάσεις που έκανε στους ιδιοκτήτες των περιπτέρων η υπηρεσία Κοινόχρηστων Χώρων του Δήμου Χαϊδαρίου και η αρμόδια Αντιδήμαρχος Ελένη Μπέλα, ο χώρος που καταλαμβάνει κάθε περίπτερο στο πεζοδρόμιο γύρω του περιορίστηκε στον προβλεπόμενο από τον νόμο.

Οι ενέργειες του Δήμου για την συμμόρφωση όλων με τους κανονισμούς που διέπουν τους κοινόχρηστους χώρους συνεχίζονται και σε άλλα σημεία του Χαϊδαρίου. Με αυτές τις παρεμβάσεις η κίνηση των πεζών σε πολυσύχναστα σημεία του Χαϊδαρίου γίνεται πιο άνετη και ασφαλής, διευκολύνοντας την καθημερινότητα των κατοίκων αλλά και την λειτουργία των εμπορικών δρόμων της πόλης μας.  

Παράλληλα, συνεχίζεται η απομάκρυνση παράνομων διαφημιστικών επιγραφών σε ολόκληρη την πόλη. Η αισθητική των δημόσιων χώρων αποκαθίσταται ενώ αυξάνεται η ορατότητα στις διασταυρώσεις για τους οδηγούς τους οχημάτων.

Το Χαϊδάρι γίνεται κάθε μέρα πιο όμορφο και πιο φιλικό για τους κατοίκους του!

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button