ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ

Περιφερειακή Αιγάλεω: Τρελή καταδίωξη διαρρηκτών, σύγκρουση με τραυματία

Σε μια σφοδρή σύγκρουση κατέληξε η κινηματογραφική καταδίωξη αυτοκινήτου μιας παρέας Ρομά από περιπολικό της αστυνομίας όταν οι άνδρες της ΕΛΑΣ έκαναν σήμα στο αυτοκίνητο των Ρομά να σταματήσει, αλλά αυτοί ανέπτυξαν ταχύτητα για να ξεφύγουν.

Στη διάρκεια της καταδίωξης, το αυτοκίνητο των Ρομά (ένα SUV) ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα και συγκρούστηκε με ένα ΙΧ που οδηγούσε ένας ηλικιωμένος, ο οποίος και τραυματίστηκε ελαφρά.

Όλα ξεκίνησαν λίγο πριν από τις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου. Οι τέσσερις Ρομά διέρρηξαν την πόρτα της εισόδου ενός διαμερίσματος στο Ίλιον, εισέβαλαν σε αυτό και άρχισαν να ψάχνουν για κοσμήματα και χρυσαφικά, ενώ ο ιδιοκτήτης του σπιτιού απουσίαζε.

Οι διαρρήκτες έκαναν το σπίτι άνω-κάτω αναζητώντας τη «λεία» τους ενώ δεν δίστασαν να σπάσουν και τις εσωτερικές πόρτες του διαμερίσματος στην προσπάθειά τους να βρουν αντικείμενα αξίας.

Όμως κάποια στιγμή, ένας γείτονας άκουσε φασαρία και ειδοποίησε την αστυνομία. Στην περιοχή έσπευσε ένα περιπολικό της Άμεσης Δράσης.

Οι διαρρήκτες, όμως, πρόλαβαν να επιβιβαστούν σε ένα ασημένιο τζιπ. Ακολούθησε καταδίωξη στα γύρω στενά με τους κακοποιούς να κινούνται επί της λεωφόρου Μεγάλου Αλεξάνδρου με κατεύθυνση προς Ασπρόπυργο.

Όταν έφτασαν στην Περιφερειακή Αιγάλεω συγκρούστηκαν σφοδρά με ένα ΙΧ στο οποίο επέβαινε ένας ηλικιωμένος. Από το ατύχημα τραυματίστηκε ελαφρά ο οδηγός του αυτοκινήτου, ενώ οι διαρρήκτες βγήκαν από το όχημά τους και άρχισαν να τρέχουν  προς τα χωράφια.

Οι αστυνομικοί που τους καταδίωκαν τους ακολούθησαν και κατάφεραν να συλλάβουν τα τρία από τα τέσσερα άτομα. Τους δύο επί της λεωφόρου Μεγάλου Αλεξάνδρου και τον τρίτο στην οδό Φλωρίνης στο Ίλιον.

Στην περιοχή έφτασε κλιμάκιοο της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας που έκανε έρευνες για τον εντοπισμό του τέταρτου κακοποιού ο οποίος ακόμα παραμένει άφαντος.

Πηγή: prothema.gr

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button