ΑΓΟΡΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Πάσχα στον Πάσχο: 100% ελληνικά αρνιά και κατσίκια, ΑΑΑ

Αυτό το Πάσχα  #Μένουμε Σπίτι  #Μένουμε Ασφαλείς  #Ψήνουμε Σπίτι      Πάσχα στον Πάσχο: 100% ελληνικά αρνιά και κατσίκια, ΑΑΑ 3

Τα κόβουμε όλα, εκτός από την ποιότητα

Κρεοπωλείο Πάσχος “Τα παιδιά”

Και φέτος το Πάσχα το κρεοπωλείο “Τα Παιδιά”, στην πλατεία Παπάγου, στα σύνορα Χαϊδαρίου – Αιγάλεω, θα είναι το επίκεντρο του καλού, ελληνικού, παραδοσιακού αρνιού και κατσικιού. Αρνιά από Τρίπολη και κατσίκια από Δίρφυ Εύβοιας. Φυσικά κοκορέτσια ΑΑΑ με συκωταριές γάλακτος και ό,τι άλλο απαιτεί το πασχαλινό τραπέζι σας.

Πάσχα στον Πάσχο: 100% ελληνικά αρνιά και κατσίκια, ΑΑΑ 5

Γιώργος Πάσχος:  “Αγαπάω το ποιοτικό κρέας και γνωρίζω πολύ καλά πως μόνο με συνεχή επαγρύπνηση και αυστηρούς ελέγχους μπορώ να είμαι σε θέση να πω σε εσάς ότι μπορείτε να είστε περήφανοι που προσφέρετε αυτό το προϊόν στα παιδιά σας.” Ο Γιώργος Πάσχος ξέρει πώς να κάνει τον πελάτη του ευτυχισμένο και αυτό το παίρνει πίσω με εμπιστοσύνη και εκτίμηση. Και συνεχίζει λέγοντας “Αυτό το διαφορετικό Πάσχα παρακαλούμε  για την έγκαιρη παραγγελία των προϊόντων που επιθυμείτε για την ασφάλεια σας να αποφύγουμε τον συνωστισμό… Με περίσσια δύναμη και αίσθημα ευθύνης Καλό Πάσχα σε όλους!”

Κάντε έγκαιρα την παραγγελία σας τηλεφωνικά σε ένα από τα 3 καταστήματα τους ή online: online στo site μας www.tapaidia.gr.

Δεχόμαστε έγκαιρα Ειδικές Παραγγελίες για Koκορέτσι χειροποίητο παραγωγής μας, αρνί ή κατσίκι.

👉Αιγάλεω –  Χαϊδάρι : 210 5911337 Ηρακλείτου και Πολυδεύκους 32, Πλατεία Παπάγου

👉Ανθούπολη: 210 5741557

👉Mπουρνάζι: 2105761668

https://www.facebook.com/kreopoleiotapaidia/videos/272593473682446/

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button