ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑΕΙΔΗΣΕΙΣΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Παρκούρ στο δρόμο με τα πεύκα

Απανωτά τα φωτοσχόλια που λαμβάνει το “Χαϊδάρι Σήμερα” από συμπολίτες για την “απαγόρευση κυκλοφορίας” στα πεζοδρόμια. Ξεκινάμε από το “παρκούρ” της Ιωάννας από την Ιερά Οδό, στην πορεία της από και προς Αγία Μαρίνα. Συνεχίζουμε με την απορία του Δημήτρη γι’ αυτά που συναντάει σστην Καραϊσκάκη και στο διάβα του προς Αγία Μαρίνα και ολοκληρώνουμε την φωτογραφία του Γιώργου από ένα τεμαχισμένο πεζοδρόμιο της Καραϊσκάκη.  Οι φωτογραφίες δικές τους.

Ιωάννα T.

Απέναντι απ το Praktiker. Κάαααααααθε μέρα τα ίδια, από την Αγία Μαρίνα μέχρι και την Καραϊσκάκη. Παρκούρ πρέπει να κάνουμε για να περπατήσουμε από το πεζοδρόμιο.

…………………………………………

Δημήτρης

Παρκούρ στο δρόμο με τα πεύκα 1

Διαβάζω καθημερινά τις αναρτήσεις στην ιστοσελίδα σας, οπότε είπα να στείλω και εγώ την δική μου γνώμη.

Αρκεί μια βόλτα στον πιο κεντρικό δρόμο του Χαϊδαρίου (Καραϊσκάκη, στο πεζοδρόμιο απέναντι από τον πεζόδρομο), για να καταλάβει κάποιος την αδιαφορία μερικών “ανθρώπων” για το συνάνθρωπό τους.

Παρκούρ στο δρόμο με τα πεύκα 3

Επίσης στο δρόμο για το Μετρό βλέπω καθημερινά αυτό το μεγάλο πλαστικό “κάτι” (το έχω δει να χρησιμοποιείται σε οδικά έργα). Προσπαθώ να κατανοήσω τι σκοπό έχει, εκτός από το να σε αναγκάζει να κατέβεις στο δρόμο (με κίνδυνο ατυχήματος). Αυτός που το έχει βάλει εκεί πέρα, ας βάλει στο μυαλό του (αν έχει…) ότι τα πεζοδρόμια είναι για πεζούς. Ανθρώπους, ηλικιωμένους και μη. Παιδιά που πάνε καθημερινά σε παρακείμενο δημοτικό σχολείο. Γυναίκες με παιδιά σε καρότσια.

Παρκούρ στο δρόμο με τα πεύκα 5

Είχα διαβάσει σε ανάρτησή σας της 6 Φεβ 2019 ότι “είχε πιάσει δουλειά το Α.Τ. Χαϊδαρίου”. Έγινε μια φορά, δυο φορές, ε και; Κάντε το σε καθημερινή βάση, να δούμε αποτελέσματα.

……………………………….

George S.

Καραϊσκάκη, κατάληψη πεζοδρομίου από περίπτερο. Δε υπάρχει χώρος για την διέλευση πεζών, παιδικών καροτσιών και αναπηρικών αμαξιδίων.

 

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button