ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Αναβάθμιση σε τρεις σημαντικούς αθλητικούς χώρους του Χαϊδαρίου

Εικόνα προς το καλύτερο, θα εμφανίσουν σύντομα οι αθλητικές εγκαταστάσεις της πόλης μας. Το “Χαϊδάρι Σήμερα” μίλησε με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο, Νίκο Καραγιάννη, σχετικά με τα έργα στο “Τάκης Χαραλαμπίδης”, το γήπεδο Δάσους, για την κατάσταση του οποίου αθλούμενοι και κοινό κάνουν εντονότατα παράπονα, αλλά και για το Κολυμβητήριο Χαϊδαρίου.

Νέος τάπητας και εξέδρες

Μετά από πρόσφατη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, θα αλλάξει ο χλοοτάπητας στο γήπεδο «Τάκης Χαραλαμπίδης». Η δαπάνη του έργου θα καλυφθεί εξ ολοκλήρου από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, που έχει ήδη υπογράψει Προγραμματική Σύμβαση με το Δήμο.

Στον αγωνιστικό χώρο θα τοποθετηθεί νέας γενιάς τεχνητός χλοοτάπητας. Ακόμα θα γίνουν τεχνικές εργασίες στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου. Μεταξύ αυτών, η ανύψωση του τοιχίου προς την πλευρά του Δρομοκαΐτειου, που θα εμποδίζει να μπαίνουν στο γήπεδο νερά και κάθε είδους φερτά υλικά, καθώς και η κατασκευή νέας εξέδρας απέναντι από την προϋπάρχουσα.

Την έναρξη ανακατασκευής αυτού του σημαντικού έργου θα καθορίσει η εξέλιξη του διαγωνισμού. Υπολογίζεται ότι ο ανάδοχος του έργου θα εγκατασταθεί προς τα τέλη Αυγούστου, αν φυσικά το επιτρέψουν οι γραφειοκρατικές διαδικασίες του Δημοσίου.

Μέχρι τέλος του 2017 έργα στο γήπεδο Δάσους

Αυτή τη ακόμη και ο χαρακτηρισμός “χωράφι για τον αγωνιστικό χώρο του μεγαλύτερου γηπέδου της πόλης είναι τιμητικός. Σε κάθε βήμα κινδυνεύεις με διάστρεμμα. Το ταρτάν, που επισκευάστηκε με “σεβαστό” κονδύλι σχετικά πρόσφατα, επί διοίκησης Μαραβέλια, σε πολλά σημεία έχει διαλυθεί.

Όπως μάς είπε ο κ. Καραγιάννης, θα υπογραφεί Προγραμματική Σύμβαση με την Περιφέρεια Αττικής για απαραίτητες παρεμβάσεις. Θα τοποθετηθεί, λοιπόν, τεχνητός χλοοτάπητας και εδώ, καθώς χρειάζεται ελάχιστη συντήρηση σε σχέση με το γκαζόν. Σε δεύτερη φάση θα προχωρήσουν οι εργασίες στο ταρτάν.

Ελπίζεται ότι οι εργασίες θα ξεκινήσουν μέχρι το τέλος του 2017.

Βελτιώσεις και στο Κολυμβητήριο

Παράλληλα σημαντικές εργασίες θα γίνουν τις επόμενες ημέρες στο Κολυμβητήριο. Αφορούν το μηχανοστάσιο, ενώ θα αλλαχθούν και οι διαδρομές στην πισίνα. Έχουν αλλαχθεί το φίλτρο και οι αντλίες. Με άλλες εργασίες που θα γίνουν, όπως στα πλακάκια, η δημοτική αρχή πιστεύει πως η εικόνα του Κολυμβητηρίου θα αλλάξει σημαντικά προς το καλύτερο.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button