ΕΚΛΟΓΕΣ

Πάρε το μέλλον στα χέρια σου! Κεντρική ομιλία του Ηρακλή Δρούλια στο Χαϊδάρι

18 Μαΐου 2023 | 7:30 μ.μ. | Δημαρχείο Χαϊδαρίου

Πλήθος πολιτών από τη Δυτική Αθήνα αναμένεται σήμερα στο Δημαρχείο Χαϊδαρίου όπου θα διεξαχθεί η κεντρική προεκλογική ομιλία του Ηρακλή Δρούλια, υποψήφιου βουλευτή του Δυτικού Τομέα Β2 Αθήνας με το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής. Με κεντρικό σύνθημα «Πάρε το μέλλον στα χέρια σου» η ομιλία του Χαϊδαριώτη Πολιτικού Μηχανικού θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία του Δημαρχείου Χαϊδαρίου στις 7:30 μ.μ.

Ο κ. Δρούλιας έδωσε ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα στη δημοσιότητα πολλές από τις προτάσεις που καταρτίζουν το πρόγραμμά του για τη Δυτική Αθήνα. Οι προτάσεις του κινούνται σε πέντε άξονες: περιβάλλον και πράσινο, έργα υποδομών και συγκοινωνιακός σχεδιασμός, οικονομική ανάπτυξη, παιδεία και υγεία, πολιτισμός και αθλητισμός. Οι αντιδράσεις των πολιτών στις προτάσεις του Ηρακλή Δρούλια για τη βελτίωση της καθημερινότητάς τους είναι καθ’ όλα θετικές.

Ο Ηρακλής Δρούλιας στέλνει το μήνυμα για ανάγκη ισχυρής εκπροσώπησης της Δυτικής Αθήνας σε μια σταθερή Κοινοβουλευτική Ομάδα με κύρος και προοπτική, με ανθρώπους που μπορούν να οραματιστούν, να σχεδιάσουν και να υλοποιήσουν μια καλύτερη Ελλάδα για τις επόμενες γενιές.

προεκλογικό βίντεο: https://youtu.be/UV8vZ1KzPhY

Βιογραφικό Ηρακλή Δρούλια
Ο Ηρακλής Δρούλιας γεννήθηκε, μεγάλωσε, κατοικεί και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο Χαϊδάρι, όπου ήταν υποψήφιος Δήμαρχος (2014) και Δημοτικός Σύμβουλος (2014 – 2019).

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και της Λεόντειου Σχολής Αθηνών (Λεόντειο Λύκειο Πατησίων). Από το 1994 ασκεί το επάγγελμα του Πολιτικού Μηχανικού ως ελεύθερος επαγγελματίας κατασκευαστής ιδιωτικών έργων με έδρα το Χαϊδάρι.

Ο Ηρακλής έχει πολυετή θητεία σε θέσεις υψηλής ευθύνης τόσο στο δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα. Το διάστημα 2010-2016 κατείχε τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου και Προέδρου στον Οργανισμό Σχολικών Κτιρίων και στην εταιρεία ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΑΕ, η οποία προέκυψε από τη συγχώνευση του ΟΣΚ με άλλες κατασκευαστικές εταιρείες του δημοσίου. Την περίοδο 2001 – 2005 ήταν Διευθυντής Παρακολούθησης Ολυμπιακών Έργων στην Οργανωτική Επιτροπή Ολυμπιακών Αγώνων ΑΘΗΝΑ 2004. Το 2005 δημιούργησε τη δική του κατασκευαστική εταιρεία με αντικείμενο την κατασκευή ιδιωτικών έργων.

Διετέλεσε Γενικός Γραμματέας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (2007 – 2010). Είχε εκλεγεί μέλος στη Διοικούσα Επιτροπή του ΤΕΕ (2003 – 2012) και νωρίτερα ήταν Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών Ελλάδος (2000 – 2003). Έχει διατελέσει Πρόεδρος στο ΚΕΔΕΟ (Κέντρο Ελληνικών Δημόσιων Επιχειρήσεων και Οργανισμών) την περίοδο 2010 – 2015.

Ο Ηρακλής Δρούλιας είναι εκλεγμένο μέλος της κεντρικής πολιτικής επιτροπής του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button