ΚΟΙΝΩΝΙΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

“Πάρε όταν φτάσεις (στο σχολείο)” – Καθημερινή τρέλα στον ΔΕΔΔΗΕ Χαϊδαρίου

Ο κ. Φ.Π. έστειλε στο “Χαϊδάρι Σήμερα” αυτή την πρωινή εξοργιστική φωτογραφία, διαβεβαιώνοντας ότι συμβαίνει κάθε μέρα, την ίδια ώρα, όταν οι μαθητές πηγαίνουν σχολείο. Ακόμα πιο εξοργιστικός είναι ο διάλογος με κάποιον από τους υπεύθυνους αυτής της επικίνδυνης αυθαιρεσίας.

Ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά. Το φορτηγάκι φορτώνει υλικά στο πεζοδρόμιο της οδού Επαύλεως, μπροστά στον ΔΕΔΔΗΕ. Λίγο πιο πάνω είναι το σχολικό συγκρότημα στο οποίο κατευθύνονται κάθε πρωί εκατοντάδες παιδιά (φυσικά δεν κινδυνεύουν μόνο οι μαθητές). Οι περίοικοι μας λένε ότι έχουν διαμαρτυρηθεί πολλές φορές, αλλά δεν αλλάζει τίποτε.

Δείτε τι γράφει ο πολίτης:

Καθημερινή και επικίνδυνη κατάσταση στο πεζοδρόμιο του ΔΕΔΗΕ, στην οδό Επαύλεως, λίγα μέτρα από το δημαρχείο…

Κάθε πρωί η ίδια ιστορία, φορτοεκφορτώσεις εξοπλισμού του ΔΕΔΗΕ με κατάληψη του πεζοδρομίου από φορτηγάκια είτε του οργανισμού είτε συνεργαζόμενης μεταφορικής και πάντα την ώρα που μικρά παιδιά προσπαθούν να περάσουν για να πάνε στο κοντινό σχολείο!

Δηλαδή πρέπει πάλι να χαθεί μια αθώα ψυχή εξαιτίας της εγκληματικής αμέλειας ορισμένων ασυνείδητων;

Και η απάντηση σήμερα του οδηγού της μεταφορικής στην ερώτηση: «Θεωρείτε ότι δε μπορεί να προκαλέσετε θανατηφόρο τροχαίο ή άλλο ατύχημα έτσι που παρκάρετε;» «Ε ναι, βέβαια μπορεί να συμβεί κάτι. Και τι να κάνουμε δηλαδή να μη φορτώσουμε; Ποιο είναι το πρόβλημά σας;»

Τα συμπεράσματα δικά σας….

………………………………………………….

Εδώ χωράνε όλα… Και τα “πού πάμε” και τα “από τύχη ζούμε” και τα “πάρε όταν φτάσεις (στο σχολείο).”

Η εφημερίδα προσπάθησε να επικοινωνήσει με το γραφείο του διευθυντή του ΔΕΔΔΗΕ Χαϊδαρίου, αλλά σε επανειλημμένες κλήσεις δεν κανένας δεν απάντησε στο τηλέφωνο που οι τηλεφωνικοί οδηγοί έχουν καταχωρισμένο.

Θέλαμε να τον ρωτήσουμε αν είναι σε γνώση του η φορτοεκφόρτωση πάνω στο πεζοδρόμιο και, αν ναι, πώς την επιτρέπει. Δεν διαθέτει άλλο κατάλληλο χώρο η υπηρεσία του; Επίσης, αν πρόκειται να δώσει εντολή να σταματήσει άμεσα αυτή η παράνομη διαδικασία. Είμαστε στη διάθεσή του για απαντήσεις.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button