Σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών οφείλονται οι πυροβολισμοί που έπεσαν στο τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, χωρίς πάντως τραυματισμό.

Το περιστατικό συνέβη στην Σκαραμαγκά, έξω από το ναό του Αγίου Αντωνίου. Έντρομοι οι περίοικοι σηκώθηκαν από τα κρεβάτια τους για να δουν τι συνέβη. Μιλήσαμε με κάτοικο της γειτονιάς, που μάς μετέφερε ότι η ασυνήθιστη από τέτοια περιστατικά συνοικία αναστατώθηκε μέσα στη νύχτα.

Όπως μάς είπε, την επίθεση δέχτηκε ένας 49χρονος, νέος κάτοικος της περιοχής, που κινούνταν με το αυτοκίνητό του. Όλα έγιναν γύρω στις 1:20 τα ξημερώματα. Τον προσέγγισε ένα αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο άνδρες, που ξαφνικά άρχισαν να πυροβολούν εναντίον του καταιγιστικά. Παρότι οι σφαίρες ήταν πάνω από 10, το θύμα δεν έπαθε τίποτε, αφού πρόλαβε και έπεσε στο δάπεδο του αυτοκινήτου. 

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο 49χρονος κατοικεί το τελευταίο διάστημα στην Πάνω Αφαία και έχει απασχολήσει τις αρχές για διάφορα αδικήματα. “Δεν έχει δικαιώματα στη γειτονιά”, μας είπε η συνομιλήτριά μας.