ΚΟΙΝΩΝΙΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

“Παγιδευμένοι σαν τα ποντίκια!”

Το Δάσος αποκλείστηκε σήμερα το πρωί! Όλοι οι δρόμοι είχαν μετατραπεί σε ένα απέραντο πάρκινγκ, καθώς οι έξοδοι της συνοικίας ήταν μπλοκαρισμένες από το μποτιλιάρισμα της Λεωφόρου Αθηνών.

Τα νεύρα των οδηγών “έσπασαν”, ωράρια σε δουλειές παραβιάστηκαν, η πρωινή άφιξη στα σχολεία έγινε αδύνατη κοκ. Ελπίζουμε να μην χρειάστηκε να μετακινηθεί και κάποιος με πρόβλημα υγείας…

Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό, φυσικά, αλλά σήμερα το τηλέφωνο της εφημερίδας μας χτύπησε αρκετές φορές από εξοργισμένους συμπολίτες. Η ουρά πρέπει να έκανε ρεκόρ, ενώ ήταν κλεισμένοι και ενδιάμεσοι δρόμοι. Επίσης έργα στη Μπουμπουλίνας, που δυσκόλεψαν όσους ήθελαν να κάνουν την πρωινή κίνηση προς τα σχολεία της οδού αυτής, επιδείνωσαν το πρόβλημα.

Η κ. Anna Chron, που μάς έστειλε της φωτογραφίες, σημειώνει:

Σήμερα 8.00 το πρωί στην Παπανδρέου. Μπλοκαρισμένα και τα δυο ρεύματα από τη Λεωφόρο μέχρι το βουνό! Οι εγκλωβισμένοι του Δάσους Χαϊδαρίου. Παγιδευμένα ποντίκια. Και σήμερα κι εχθές μπλοκαρισμένη η Λεωφόρος από φορτηγά για Σκαραμαγκά. Μπλοκάρουν και τις διασταυρώσεις σε όλες τις διεξόδους.

"Παγιδευμένοι σαν τα ποντίκια!" 3

Παρόμοια Άρθρα

2 Σχόλια

  1. Το μποτιλιαρισμα δεν οφείλεται στγ Λεωφόρο Αθηνών αλλά στο γεγονός ότι υπήρχαν κλειστοί δρόμοι λόγω ασφαλτόστρωσης.

  2. οι ΜΟΝΟΔΡΟΜΗΣΕΙΣ του ΔΑΣΟΥΣ επισης ειναι υπεύθυνες που δεν διευκολύνουν να φύγουν τα ΟΧΗΜΑΤΑ από το Δασος Χαϊδαρίου.
    σκεφτείτε για παράδειγμα όσους θέλουν να φύγουν από τα γήπεδα στο ΚΕΒΟΠ ότι πλέον δεν μπορούν να φύγουν προς τη πλατεία & πεζόδρομο του Δάσους αλλά πρέπει να ανέβουν προς το Ποικίλο όρος….έτσι δημιουργείται κίνηση είναι απλό.
    ΑΠΟΥΣΙΑΖΕΙ Η ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ & ΡΥΘΜΙΣΗ παντελώς

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button