ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ

Ουρές χιλιομέτρων από την κατολίσθηση στην Κακιά Σκάλα

Συνεχίζεται η ταλαιαπωρία των οδηγών που κινούνται στην παλαιά Εθνική Αθηνών – Λαμίας μετά την κατολίσθηση που σημειώθηκε τη νέα Εθνική.

Χιλιάδες αυτοκίνητα και φορτηγά έχουν μποτιλιαριστεί στην παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών Λαμίας, όπου εκτρέπονται λόγω της κατολίσθησης βράχων που σημειώθηκε τη νύχτα στη Νέα Εθνική Οδό στο ρεύμα προς Αθήνα.

Ουρές χιλιομέτρων από την κατολίσθηση στην Κακιά Σκάλα 1

Η πτώση βράχου στο οδόστρωμα τα ξημερώματα, απόρροια της κακοκαιρίας Ariel και του σφοδρού «περάσματος» που έκανε τη νύχτα από την Αττική, έφερε την αναγκαστική εκτροπή της κυκλοφορίας των οχημάτων. Η κατολίσθηση έγινε στο ύψος της Κακιάς Σκάλας με αποτέλεσμα ο δρόμος να κλείσει.

Από τον κόμβο της Κινέττας, τα οχήματα οδηγούνται στην παλιά εθνική οδό και επανέρχονται στη νέα στον κόμβο Μεγάρων. Το πρόβλημα, ωστόσο, είναι ότι αυτή η διαδικασία έχει διαρκέσει ήδη τρεις ώρες και σύμφωνα με εκτιμήσεις των ανθρώπων της Τροχαίας αναμένεται να διαρκέσει άλλες δύο ώρες τουλάχιστον.

Ο λόγος είναι ότι στο σημείο έχουν σπεύσει και οι άνθρωποι της Ολυμπίας Οδού έτσι ώστε να εξετάσουν το πώς αποκολλήθηκε ο βράχος αλλά και το αν υπάρχει κίνδυνος και για μια νέα κατολίσθηση που θα προκαλέσει περαιτέρω προβλήματα. Ταυτόχρονα συνεργεία βρίσκονται στο σημείο προκειμένου να απομακρύνουν τα βράχια. Η επιχείρηση ενδέχεται να διαρκέσει για πολλές ώρες ακόμη.

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button