ΚΟΙΝΩΝΙΑΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑΕΙΔΗΣΕΙΣΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Όταν η αστυνομία καλείται στις “διαπραγματεύσεις” για τις διακοπές του παιδιού…


Το καλοκαίρι δεν είναι για όλους μια γλυκιά εποχή. Σε κάποιους φέρνει γκρίνια και συγκρούσεις, τις οποίες “πληρώνουν” αθώα θύματα…

Μιλάμε για χωρισμένα ζευγάρια με παιδί, όχι όλα φυσικά. Ενίοτε, λοιπόν, οι καλοκαιρινές διακοπές των παιδιών γίνονται αφορμή διαμάχης μεταξύ των πρώην. Πράγματι, το Α.Τ. Χαϊδαρίου χρειάστηκε να παρέμβει τις τελευταίες ημέρες σε αρκετές σχετικές περιπτώσεις που έφτασαν στα άκρα. 

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές τον φετινό Αύγουστο οι διαμάχες ανάμεσα σε έξι ζευγάρια από το Χαϊδάρι που έχουν χωρίσει, έφτασαν μέχρι τον Εισαγγελέα. Στην πλειονότητά τους, ο σύζυγος που δεν έχει την επιμέλεια του “επίμαχου” παιδιού είπε στον πρώην σύντροφο πως, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων (καλοκαιρινή άδεια από τη δουλειά), μόνο τη συγκεκριμένη περίοδο μπορεί να πάρει μαζί του το παιδί στις καλοκαιρινές διακοπές. Από την άλλη ο/η πρώην σύζυγος επικαλέστηκε τον ορισμένο από τις δικαστικές αποφάσεις χρόνο για διακοπές με τον άλλο γονεα και αρνήθηκε την “παραχώρηση” του παιδιού.

Μέσα σε τέτοιο αρνητικό κλίμα, σε κάποιες περιπτώσεις, κουβέντα στην κουβέντα προέκυψε σοβαρή διένεξη και τα πρώην ζευγάρια στα οποία αναφερόμαστε έφτασαν σε επεισόδια, ακόμη και με ακρότητες.

Χρειάστηκε μάλιστα να κληθεί  η Αστυνομία. Άνδρες του Α.Τ. Χαϊδαρίου πήραν καταθέσεις και από τους δύο πρώην συζύγους. Αφού επιρρίφτηκαν οι ευθύνες, με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα.

Η κατηγορία που αντιμετωπίζουν ανά περίπτωση, είναι της παραβίασης δικαστικής απόφασης. 

Φυσικά κάθε περίπτωση είναι διαφορετική και δεν γνωρίζουμε όλες της λεπτομέρειες. Ωστόσο είναι ξεκάθαρο το ποσό σημαντικό είναι για το παιδί αντί για καβγάδες, μέχρι του σημείου μάλιστα να κληθεί η Αστυνομία, να υπάρχει πνεύμα κατανόησης και συνεννόησης.

Γιώργος Παπαπαναγιώτου

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button