ΕΚΛΟΓΕΣΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

“Ώρα Χαϊδάρι”, με μαζικό ξεκίνημα και… “χρώμα στο γκρίζο”

“Η πόλη μας δεν μπορεί να μένει άλλο πίσω… Τώρα είναι η Ώρα για το Χαϊδάρι!” Ο Άρης Πανόπουλος μπροστά σε μια ογκώδη συγκέντρωση στα εγκαίνια των γραφείων της παράταξής του έθεσε τις προτεραιότητες του αγώνα του και αποκάλυψε το όνομα του συνδυασμού του: “Ώρα Χαϊδάρι”.

“Ένα Χαϊδάρι, που κρύφτηκε όλα αυτά τα χρόνια πίσω από τις γρίλιες, λες και περίμενε αυτόν που θα έδινε χρώμα στο γκρίζο του”, μας είπε σε ποιητικό τόνο μία από τις παριστάμενες στη συγκέντρωση.

"Ώρα Χαϊδάρι", με μαζικό ξεκίνημα και... "χρώμα στο γκρίζο" 3

“Εν μέσω κοινοβουλευτικών εκλογών, που θα περίμενε κανείς ίσως ότι θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον των συμπολιτών μας, είχαμε αυτή την μεγάλη συγκέντρωση! Οι δημότες έδειξαν πως η πόλη τους δεν μπορεί να περιμένει άλλο και θέλησαν να πουν σε όλους ποια θα είναι η επιλογή τους για το αύριο”. Αυτό ήταν το σχόλιο στελέχους της “Ώρας Χαϊδάρι” στην εφημερίδα μας, συμπληρώνοντας ότι τα πράγματα μπαίνουν σε νέα βάση, όσον αφορά τον δημοτικό στίβο.

Το κάλεσμα της Παρασκευής 12 Μαΐου στη Στρ. Καραϊσκάκη εξελίχτηκε σε γιορτή της παράταξης του Άρη Πανόπουλου. Από νωρίς το απόγευμα ξεκίνησαν οι προετοιμασίες. Ένα από τα πιο γνωστά αυτοκινούμενα μπαρ της Αθήνας πήρε θέση μπροστά από το εκλογικό γραφείο, την ώρα που ο dj Μιχάλης Καλφαγιάννης δοκίμαζε τον ήχο του.

"Ώρα Χαϊδάρι", με μαζικό ξεκίνημα και... "χρώμα στο γκρίζο" 5

Ο κόσμος άρχισε να προσέρχεται στο “106” της Καραϊσκάκη. Το φαρδύ πεζοδρόμιο μπροστά και γύρω από το εκλογικό κέντρο κατακλύστηκε τόσο που αρκετοί στάθηκαν στο οδόστρωμα, προκαλώντας και ένα μικρό κομφούζιο στον κεντρικό δρόμο, ενώ πολλοί παρακολούθησαν από το απέναντι κομμάτι του πεζόδρομου.

Παραβρέθηκαν εκπρόσωποι της Περιφέρειας, ο πρόεδρος, ο Γραμματέας και μέλη της Νομαρχιακής Β2 ΔΕΕΠ, υποψήφιοι Βουλευτές του Δυτικού Τομέα, εκπρόσωποι φορέων  της πόλης μας , όπως και αιρετοί της Τοπικής Αυτοδιοίκησης πρώην και νυν του Δήμου Χαϊδαρίου, όπως και των όμορων δήμων.

“Τώρα είναι η Ώρα για το Χαϊδάρι!”

«Μόνο θέληση και όρεξη για δουλειά χρειάζεται για να γίνει και πάλι το Χαϊδάρι αυτό που θέλουμε για εμάς και τα παιδιά μας.

"Ώρα Χαϊδάρι", με μαζικό ξεκίνημα και... "χρώμα στο γκρίζο" 15

Μέσα από ένα ηθικό πλαίσιο που θα προκύπτει από συμμετοχικές δημοκρατικές διαδικασίες, με ταπεινότητα , με σύνεση αλλά ταυτόχρονα αγωνιστικά και διεκδικητικά , όπου και όταν απαιτείται.» τόνισε στον λόγο του ο Άρης Πανόπουλος καταθέτοντας τις προγραμματικές δεσμεύσεις του συνδυασμού «Ώρα Χαϊδάρι».

Μέσα από τρείς πυλώνες, που θα οδηγήσουν  στην πρόοδο και την βιώσιμη ανάπτυξη του Χαϊδαρίου έθεσε το δίλημμα:  

«Θέλουμε την ίδια διοίκηση που οδήγησε την πόλη στην σημερινή κατάσταση ή μια Νέα, Δημοκρατική, Συμμετοχική Δημοτική Αρχή, που πονάει για το Χαϊδάρι και ενδιαφέρεται αληθινά για τους ανθρώπους του;» αναρωτήθηκε, δίνοντας χαρακτηριστικά παραδείγματα των λόγων  που η παρούσα διοίκηση πρέπει να φύγει.

«Πολλοί ίσως αναρωτιούνται γιατί τώρα, γιατί εν μέσω εθνικών εκλογών γίνεται αυτή η αρχή, αυτή η όμορφη γιορτή που δίνει το έναυσμα της προσπάθειας μας. Η απάντηση στο μυαλό μας είναι ξεκάθαρη. Η πόλη μας δεν μπορεί να περιμένει, το Χαϊδάρι δεν μπορεί να περιμένει και για εμάς είναι προτεραιότητα. Τα προβλήματα έπρεπε να έχουν αντιμετωπιστεί ΧΘΕΣ, η συζήτηση πρέπει να ξεκινήσει ΣΗΜΕΡΑ. Ερχόμαστε εδώ για να ενώσουμε το Χαϊδάρι χωρίς κομματικές προκαταλήψεις και αγκυλώσεις. Ερχόμαστε για να στηρίξουμε τα προβλήματα της πόλης. Μέσα από έναν συνδυασμό που ονομάσαμε Ώρα Χαϊδάρι, γιατί τώρα είναι Ώρα για το Χαϊδάρι. Είναι η Ώρα για όλους εμάς, για να έχουμε την πόλη που όλοι δικαιούμαστε» κατέληξε καταχειροκροτούμενος.

Έδωσε την σκυτάλη στον Dj της Βραδιάς Μιχάλη Καλφαγιάννη, στο αυτοκινούμενο bar truck  που προσέφερε τα φημισμένα του cocktails, σε καλάθια με γλυκά που είχαν αγοραστεί από όλα τα ζαχαροπλαστεία της πόλης, σε αλμυρά εδέσματα που μαρτυρούσαν την ποντιακή του καταγωγή, σε όλους τους παρευρισκόμενους.

Το κέφι έμεινε ζωντανό μέχρι αργά τα μεσάνυχτα.  

"Ώρα Χαϊδάρι", με μαζικό ξεκίνημα και... "χρώμα στο γκρίζο" 29

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button