ΕΙΔΗΣΕΙΣΚΟΙΝΩΝΙΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Οικογένεια Βραχλιώτη: Το παραγωγικό success story συνεχίζεται και… επεκτείνεται!

Κορυφαία Φέτα Καλαβρύτων, αλλά και ολίγον… Χαϊδαρίου! Το παραγωγικό success story της οικογένειας Βραχλιώτη συνεχίζεται στα Καλάβρυτα, με την δημιουργία και κάθετης τυροκομικής μονάδας! Ότι γράφω πιο κάτω, είναι μετά από δοκιμή προϊόντων και, τουλάχιστον για τα δικά μου γούστα, πρόκειται για κορυφαία τυριά. Ως Ηπειρώτης, δικαιούμαι και ένα λόγο παραπάνω…

Ο γνωστός συμπολίτης μας, επί σειρά ετών Πρόεδρος του Γυμναστικού Συλλόγου Χαϊδαρίου, Σάκης Βραχλιώτης μαζί με τους γιους του Γιάννη και Μάκη έχει δημιουργήσει μια πρότυπη κτηνοτροφική μονάδα στα Καλάβρυτα, στην οποία έχουμε αναφερθεί αρκετές φορές (Το παιδί από τo Χαϊδάρι ανοίγει δρόμους -όχι μόνο για τον εαυτό του!). Λοιπόν, συνεχίζει να μας εκπλήσσει ευχάριστα!

Οικογένεια Βραχλιώτη: Το παραγωγικό success story συνεχίζεται και… επεκτείνεται! 3

Παραγωγικό success story μέχρι το τελικό προϊόν

Το νέο δημιούργημά τους είναι η τυροκομική μονάδα που δημιούργησαν για την καθετοποίηση της παραγωγής τους. Αυτός άλλωστε ήταν και ο στόχος τους από την αρχική σύλληψη της ιδέας να μπουν στην πρωτογενή παραγωγή. Δηλαδή να φτάσουν μέχρι το τελικό προϊόν: γάλα δικό τους – τυρί δικό τους.

Δημιουργώντας τις κατάλληλες υποδομές, άρχισαν πρόσφατα να παράγουν, από το δικό τους γάλα και με τον παραδοσιακό τρόπο, την περίφημη για τη γεύση και την ποιότητά της Φέτα Καλαβρύτων. Επίσης και μυζήθρα, όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες.

Οικογένεια Βραχλιώτη: Το παραγωγικό success story συνεχίζεται και… επεκτείνεται! 5

Δεν γνωρίζουμε αν θα υπάρξουν ειδικές τιμές για τους Χαϊδαριώτες, πάντως όποιος επιθυμεί να γνωρίσει και να παρακολουθήσει τη δραστηριότητα της μονάδας, μπορεί να επισκεφθεί τη σελίδα της στο Facebook «Κτήμα Σκεπαστό».

Τηλ. επικοινωνίας 6944244690.

Μενέλαος Χρόνης

Σχετικό δημοσίευμα: Στην πρότυπη φάρμα των Βραχλιώτηδων ο Ρώσος υπουργός Aleksey Morozov

Οικογένεια Βραχλιώτη: Το παραγωγικό success story συνεχίζεται και… επεκτείνεται! 7

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button