ΕΙΔΗΣΕΙΣΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Οι πρώτες δηλώσεις του Βαγγέλη Ντηνιακού

Με ποσοστό που στο 20% των εκλογικών τμημάτων είναι περίπου 40%, το κλίμα στο εκλογικό κέντρο του Χαϊδάρι Ξανά είναι ενθουσιώδες και ο κόσμος πολύς. Πόσο μάλλον που εχτές το απόγευμα βρέθηκε μπροστά στο φάσμα του αποκλεισμού από την εκλογική διαδικασία, λόγω του λάθους στην εκτύπωση των ψηφοδελτίων, που καλύφθηκε με εναγώνιο αγώνα δρόμου.

Πριν από λίγα λεπτά ο Βαγγέλης Ντηνιακός στο πολυπληθές κοινό έξω από το εκλογικό κέντρο του μίλησε για “αλλαγή στο Χαϊδάρι”:

“Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα. Η σημερινή μέρα αποτελεί μια πρώτη γεύση της μεγάλης νίκης που θα έρθει την επόμενη Κυριακή. Έχουμε δουλέψει σκληρά επί 5 χρόνια γιατί όλοι μας πιστεύουμε ότι το Χαϊδάρι έχει τις ευκαιρίες να πρωταγωνιστήσει και πάλι στη δυτική Αθήνα και σε όλη την Ελλάδα. Αυτή την εβδομάδα παλεύουμε με το ψέμα Σελέκου, με τα 5 χρόνια ρουσφετιού στο Δήμο, 5 χρόνια μικροπολιτικής, 5 χρόνια μιζέριας για το Χαϊδάρι. Αυτή την εβδομάδα παλεύουμε να φέρουμε την αλλαγή στο Χαϊδάρι όλοι μαζί”.

Με το παρόν ποσοστό το Χαϊδάρι Ξανά εκλέγει 13 δημοτικούς συμβούλους (σύνολο 33).

Ο Μιχάλης Σελέκος στο 20% των εκλογικών τμημάτων έχει ποσοστό 24,45% και 8 δημοτικούς συμβούλους.

Σε θρίλερ εξελίσσεται η μάχη για την τρίτη θέση. Τρεις παρατάξεις έχουν ποσοστό λίγο πάνω από 10%: Θεοφίλης 10,55%, Κέντρης 10,39%, Σπηλιόπουλος 10,0%.

Ο Κώστας Ασπρογέρακας έχει 3,86%.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button