ΕΙΔΗΣΕΙΣΚΟΙΝΩΝΙΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Οι νέοι διοικητές σε Αττικόν και ΨΝΑ

Στελέχη με εμπειρία στο χώρο της υγείας θεωρούνται οι νέοι διοικητές των νοσοκομείων της περιοχής μας. Στο Αττικόν τοποθετήθηκε ο κ. Σπύρος Αποστολόπουλος, ενώ σε ΨΝΑ Δαφνίου και Δρομοκαΐτειο η κ. Δέσποινα Τσαγδή. Η τελευταία, ωστόσο, είναι συνταξιούχος του χώρου της Υγείας και για ηλικία της διατυπώνονται ενστάσεις.

Σπύρος Αποστολόπουλος

Οι νέοι διοικητές σε Αττικόν και ΨΝΑ 3Ο Σπύρος Αποστολόπουλος, Οικονομολόγος Υγείας, είναι ένας από τους διακεκριμένους managers στο χώρο της υγείας, με θητεία και στον ιδιωτικό τομέα. Εχει διατελέσει και πάλι διοικητής του ΠΓΝ “ΑΤΤΙΚΟΝ”. Είναι πτυχιούχος του ΕΚΠΑ, Τμήματος Πολιτικών Επιστημών και Δημόσιας Διοίκησης, όπως επίσης κάτοχος μεταπτυχιακού στη Διοίκηση και Οικονομία της Υγείας, της ΕΣΔΥ. Είναι ειδικός σύμβουλος ανάπτυξης της Safeblood BioAnalytica s.a , η οποία δραστηριοποιείται στο τομέα προηγμένων Βιοτεχνολογικών εφαρμογών.  και του ΓΝ Τρικάλων, μέλος του Δ.Σ του ΓΝ Λάρισας και Διευθυντής Υγείας-Πρόνοιας της Περιφέρειας Θεσσαλίας καθώς επίσης, Γενικός Διευθυντής στο Ιατρικό Αθηνών, κλινική Αμαρουσίου, και σύμβουλος διοίκησης. Υπήρξε επιστημονικός συνεργάτης του Τομέα Οικονομικών της Υγείας της ΕΣΔΥ. Είναι γενικός γραμματέας της Ελληνικής εταιρείας διοίκησης υπηρεσιών υγείας (ΕΕΔΥΥ) και μέλος της Ελληνικής επιστημονικής εταιρείας Πολιτικής και Οικονομίας της Υγείας. Επίσης έχει αναλάβει τη θέση του Γενικού Διευθυντού της “Ιατρικό Αθηνών”.

Δέσποινα Τσαγδή

Οι νέοι διοικητές σε Αττικόν και ΨΝΑ 5Η Αιγαλιώτισσα οικονομολόγος Δέσποινα Τσαγδή έχει επίσης αξιοπρόσεκτη πορεία στον χώρο της Υγείας. Η 70χρονη συνταξιούχος  με το βαθμό του Γενικού Διευθυντή από το Υπουργείο Υγείας, είναι η επιλογή του Υπουργείου Υγείας για το ΨΝΑ Δαφνί και το Δρομοκαΐτειο. Εργάστηκε επί 28 έτη στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής, όπου διατέλεσε Διευθύντρια Υπηρεσίας επί 15 έτη. Έχει διατελέσει διοικήτρια στο Ενιαίο Νοσοκομείο «Σισμανόγλειο – Αμαλία Φλέμινγκ Παιδιατρικό Πεντέλης», ειδικός σύμβουλος του Υπουργού Υγείας, Γενική Διευθύντρια Υγείας στο Υπουργείο Υγείας, διοικήτρια στο Γενικό Νοσοκομείο Δυτικής Αττικής «Αγία Βαρβάρα». Έχει και μακρά πορεία στα αυτοδιοικητικά του Δήμου Αιγάλεω με τις παρατάξεις της Νέας Δημοκραττίας. 

 

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button