ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι Κεραμίστες του Κέα ΑμΕΑ σε επίσκεψη για Έμπνευση και Εκπαίδευση!

Δεν παύουμε να παρακολουθούμε με ενδιαφέρον κινήσεις και δράσεις του Κέντρου επαγγελματικής αποκατάστασης ατόμων με ειδικές ανάγκες στο Σκαραμαγκά καθώς είναι ένας πιστοποιημένος φορέας με πολλές δομές που παρέχει εξειδικευμένα προγράμματα ειδικής αγωγής, προκατάρτισης, κατάρτισης και υποστήριξης με στόχο ο κάθε ωφελούμενος να έχει αυτό που όλοι δικαιούμαστε και επιθυμούμε για τον εαυτό μας, την καλύτερη δυνατή ζωή με εκπαίδευση, συμπερίληψη και δικαίωμα στην εργασία και την απασχόληση.

Αυτή τη φορά και η ομάδα του Κέα ΑμΕΑ που έχει επιλέξει να εκφράζεται με τον πηλό πραγματοποίησε επίσκεψη στο Κέντρο Ελληνικής Κεραμικής.
Οι ομάδες ωφελουμένων ξεναγήθηκαν στους χώρους την έκθεσης και ήρθαν σε επαφή με έργα καλλιτεχνών που ασχολούνται με την σύγχρονη κεραμική, ενημερώθηκαν για ποικίλες τεχνικές και άντλησαν για άλλη μια φορά ιδέες και έμπνευση για τα επόμενα δικά τους κεραμικά έργα που διαθέτουν μέσω του eshop smili.

Συγκεκριμένα η επίσκεψη στο ‘’The House of Ceramic Art’’ στο Μαρούσι έγινε την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023 και συμμετείχε το πολυπληθές γκρουπ της ομάδας μαζί με τους δασκάλους τους,
στο πλαίσιο της δράσης «Συμπεριληπτικά Εργαστήρια Σύγχρονης Κεραμικής με έμφαση στην εκπαίδευση ατόμων με νοητική υστέρηση», το οποίο υλοποιεί το Κ.Ε.Α./Α.Μ.Ε.Α. υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button