ΑΠΟΨΕΙΣΑΡΘΡΑ

Ο υπαστυνόμος Μιχάλης Λώλης περί “αποκτήνωσης της νομιμότητας”

Ο αστυνομικός σε ανάρτησή του κάνει λόγο για τον φαρισαϊσμό, τον φασισμό, τον ακροδεξιό λαϊκισμό, την ετεροφοβία και τον ρατσισμό και προειδοποιεί «στην αστυνομία θα καούν και τα χόρτα τα χλωρά, παρότι είναι τα περισσότερα».

Τον κίνδυνο αμαύρωσης του συνόλου των αστυνομικών από τις πράξεις ορισμένων επισημαίνει σε ανάρτησή του ο υπαστυνόμος Α′ του Τμήματος Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας, Μιχάλη Λώλης.

Χωρίς να τοποθετείται επί συγκεκριμένων περιστατικών, αλλά μάλλον επί του γενικότερου κλίματος, αναδεικνύει ως μείζον ζήτημα των ημερών μας τον φαρισαϊσμό, τον φασισμό, τον ακροδεξιό λαϊκισμό, την ετεροφοβία και τον ρατσισμό κόντρα σε όσους νιώθουν πως ο κίνδυνος είναι ό,τι δεν ταιριάζει στην «κανονικότητά σας».

Η ανάρτηση του Μιχάλη Λώλη στο Facebook:

«Επιτέλους ποτέ θα καταλάβετε ότι δεν είναι οι πρόσφυγες και οι μετανάστες το πρόβλημα, ούτε οι αναρχικοί, ούτε οτιδήποτε διαφορετικό δεν επιτελεί τη ”κανονικότητα” σας.

Ο κίνδυνος πάντα ήταν και θα είναι ο συντηρητισμός σας, ο φασισμός, η ακροδεξιός λαϊκισμός, ο ρατσισμός και κάθε ετεροφοβία που αν δεν αναπαράγουν το μίσος και τη βία, τα τρέφουν και τα υποθάλπουν, ακόμα και θεσμικά.

Καταλάβετε το πια, δεν υπάρχουν κανονικότητες, γιατί οδηγούμαστε στην αποκτήνωση της νομιμότητας.

Και κάτι ακόμα. Δεν είναι ένα και δύο, δεν είναι πάντα μεμονωμένες περιπτώσεις, γιατί κάπως έτσι στην αστυνομία θα καούν και τα χόρτα τα χλωρά, παρότι είναι τα περισσότερα».

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button