ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑΕΙΔΗΣΕΙΣΚΟΙΝΩΝΙΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Καταστηματάρχες στον Βαγγέλη Ντηνιακό: Η τοπική αγορά χρειάζεται τονωτικές ενέσεις

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Περιοδεία στα εμπορικά καταστήματα της πόλης πραγματοποίησε τις τρεις τελευταίες εβδομάδες του Δεκεμβρίου ο Βαγγέλης Ντηνιακός και μέλη της παράταξης “Χαϊδάρι Ξανά”.

Με κεντρικό σύνθημα τη στήριξη της τοπικής αγοράς και ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, η παράταξη επισκέφθηκε τα περισσότερα καταστήματα στις κεντρικές οδούς Αγωνιστών Στρατοπέδου, Φαβιέρου, Στρατάρχου Καραϊσκάκη, αλλά και στην περιοχή του Δάσους στο Εμπορικό Κέντρο και στην Ηρώων Πολυτεχνείου, μοιράζοντας ευχετήριες εορταστικές κάρτες, όπου αναγράφεται το σύνθημα «Στηρίζουμε την Τοπική Αγορά».  Την κάρτα  φιλοτέχνησε το μέλος της παράταξης γνωστός γλύπτης, Χάρης Λαλές.

Καταστηματάρχες στον Βαγγέλη Ντηνιακό: Η τοπική αγορά χρειάζεται τονωτικές ενέσεις 2

 

Ταυτόχρονα, ο Βαγγέλης Ντηνιακός και οι συνεργάτες του συνομίλησαν με τους καταστηματάρχες και αντάλλαξαν απόψεις για θέματα που τους αφορούν. Κύριο πρόβλημα το οποίο αναδείχθηκε για το συγκεκριμένο μήνα είναι η έλλειψη επαρκούς στολισμού και εορταστικών δρώμενων στην πόλη, η οποία συχνά στρέφει τους Χαϊδαριώτες σε γειτονικούς δήμους για τη γιορτινή βόλτα τους και κατ’ επέκταση για τις αγορές τους. Η έλλειψη καθαριότητας αναφέρθηκε, επίσης, ως μείζον πρόβλημα του Δήμου, το οποίο έχει άμεσο αντίκτυπο στην αγορά, αφού με τη σειρά του απωθεί ενδεχόμενους πελάτες αλλά και επισκέπτες από άλλες περιοχές.

Καταστηματάρχες στον Βαγγέλη Ντηνιακό: Η τοπική αγορά χρειάζεται τονωτικές ενέσεις 4

Οι καταστηματάρχες τόνισαν ότι υπάρχει άμεση ανάγκη για δραστηριοποίηση, οργάνωση εορταστικών χάπενινγκ, αλλά και τοπικών μπαζάρ και για ουσιαστική και αποτελεσματική συνεργασία Δήμου και επαγγελματιών, ανεξαρτήτως εορταστικής περιόδου, που θα λειτουργήσουν ως τονωτική ένεση για τα καταστήματα της περιοχής. Τα μέλη της παράταξης άκουσαν και κατέγραψαν τα προβλήματα αλλά και τις προτάσεις , πολλά από τα οποία έχουν ήδη αναδειχθεί στο παρελθόν και από την πλατφόρμα «Haidari Agenda», και δεσμεύτηκαν να συνεχίσουν την προσπάθεια που κάνουν για ένα Χαϊδάρι που ο Χαϊδαριώτης -και όχι μόνο- θα το εμπιστεύεται για τις αγορές του. 

 

Καταστηματάρχες στον Βαγγέλη Ντηνιακό: Η τοπική αγορά χρειάζεται τονωτικές ενέσεις 6 Καταστηματάρχες στον Βαγγέλη Ντηνιακό: Η τοπική αγορά χρειάζεται τονωτικές ενέσεις 8 Καταστηματάρχες στον Βαγγέλη Ντηνιακό: Η τοπική αγορά χρειάζεται τονωτικές ενέσεις 10

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button