ΚΟΙΝΩΝΙΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Αττικόν: Ο Μιχάλης Σελέκος στην κινητοποίηση ενάντια στα απογευματινά χειρουργεία

ΔΗΜΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Σωματείο Εργαζομένων του Νοσοκομείου Αττικόν πραγματοποίησε κινητοποίηση ενάντια στα απογευματινά χειρουργεία, στην οποία παρευρέθηκε και ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου Μιχάλης Σελέκος.

Δεκάδες εργαζόμενοι του νοσοκομείου, ενώσεις συνταξιούχων και σύλλογοι γονέων που συμμετείχαν στην συγκέντρωση στην είσοδο του νοσοκομείου, βροντοφώναξαν πως απαιτούν αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν υγεία υψηλού επιπέδου για όλους και δεσμεύτηκαν πως οι αγωνιστικές πρωτοβουλίες και δράσεις θα συνεχιστούν.

Ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου Μιχάλης Σελέκος χαιρέτησε τη συγκέντρωση λέγοντας πως η Δημοτική Αρχή είναι δίπλα στους εργαζόμενους και στα σωματεία που παλεύουν ώστε οι πολίτες να μην βάζουν ξανά και ξανά το χέρι στην τσέπη για ένα πολύτιμο αγαθό όπως είναι η Υγεία, που θα έπρεπε να είναι δωρεάν. Σημείωσε πως η μεγάλη συμμετοχή σε αυτήν την συγκέντρωση δείχνει πως ο αγώνας για  την Υγεία αφορά όλο τον λαό και είναι μια κινητοποίηση ανάμεσα σε πολλές που έχουν γίνει και που θα γίνουν, καθώς ο αγώνας αυτός δεν υποχωρεί.

Ανέφερε πως δεν αποτελεί λύση για τα λαϊκά νοικοκυριά (όπως θέλει να το παρουσιάσει η κυβέρνηση) το να βάζουν βαθιά το χέρι στην τσέπη για φάρμακα και περίθαλψη, αλλά η πρόσβαση σε δωρεάν υπηρεσίας υγείας που να ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες. Κάλεσε όλους να παλέψουν μέσα από τα σωματεία τους ενάντια  στα απογευματινά επί πληρωμή χειρουργεία αλλά και να διεκδικήσουν προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, να επαναλειτουργήσουν νοσοκομεία που έχουν κλείσει, όπως το “Αγία Βαρβάρα” που ήταν πολύ σημαντικό για την περιοχή της Δυτικής Αθήνας, αλλά και για να ενισχυθεί η πρωτοβάθμια περίθαλψη (ΕΟΠΥΥ) και φτιαχτούν περισσότερα Κέντρα Υγείας, επαρκώς στελεχωμένα. Όπως είπε, είναι υπόθεση του λαού το να αγωνιστεί για να μην επιτρέψει να είναι η Υγεία εμπόρευμα.

Αττικόν: Ο Μιχάλης Σελέκος στην κινητοποίηση ενάντια στα απογευματινά χειρουργεία 3

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button