ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑΤΕΧΝΗ

Ο Μάνος Πετούσης ανεβάζει το Θέατρο Τέχνης στη Θεσσαλονίκη!

Ο Μάνος Πετούσης δεν έχει σύνορα. Αφού ανέλαβε την καλλιτεχνική διεύθυνση του εξαιρετικού  Θεάτρου Αμαλία της Θεσσαλονίκης κάνει ένα ακόμη σημαντικό άλμα. Αυτή τη φορά με τη συνεργασία του Θεάτρου Τέχνης Κάρολου Κουν!

Μόνιμη συνεργασία

Ο Χαϊδαριώτης σκηνοθέτης, που είναι και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στην πόλη μας, πέτυχε το κραταιό Θέατρο Τέχνης να ανεβάζει στη συμπρωτεύουσα τις περισσότερες παραγωγές του για να φιλοξενούνται στο Αμαλία! Ο Μάνος Πετούσης και η Μαριάννα Κάλμπαρη, καλλιτεχνική διευθύντρια του Θεάτρου Τέχνης, συμφώνησαν σε μία μόνιμη συνεργασία. Έτσι από την ερχόμενη σεζόν θα μεταφέρονται στο θέατρο Αμαλία οι παραστάσεις του Θεάτρου Τέχνης. Αυτό συμβαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία του Θεάτρου Τέχνης, αλλά και στην καλλιτεχνική – θεατρική ιστορία της πόλης της Θεσσαλονίκης,

Στόχος είναι η πολιτιστική ανάπτυξη της πόλης και η γνωριμία του θεατρόφιλου κοινού της Θεσσαλονίκης με τη σύγχρονη καλλιτεχνική παραγωγή του ιστορικού Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν, που συνεχίζει να δημιουργεί τη δική του ιστορία στην πόλη της Αθήνας.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button