ΚΟΙΝΩΝΙΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Ο Λευτέρης Καπετανάκης τιμήθηκε από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθήνας

Σε μία λαμπρή εκδήλωση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα “Σταύρος Νιάρχος” τιμήθηκε -μαζί με άλλους επιχειρηματίες- ο Λευτέρης Καπετενάκης.

Η φετινή γιορτή της επιχειρηματικότητας, στο πλαίσιο απονομής βραβείων “Βιώσιμης – Καινοτόμου & Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας” του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022, συγκέντρωσε πλήθος εκπροσώπων του οικονομικού και πολιτικού κόσμου. Στη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύθηκαν μικρομεσαίες επιχειρήσεις που κατάφεραν σε δυσμενείς συνθήκες, όχι απλά να επιβιώσουν, αλλά να αναπτυχθούν και να καινοτομήσουν, ενισχύοντας τις προοπτικές ανάκαμψης της ελληνικής οικονομίας. Απονεμήθηκαν, παράλληλα, ειδικά τιμητικά βραβεία σε ανθρώπους που διακρίνονται για τα επιτεύγματά τους και την προσφορά τους στο κοινωνικό σύνολο.

Ο Λευτέρης Καπετανάκης, που έχει σχεδόν 50ετή (!) δράση στην πόλη μας, στον αθλητικό και πολιτικό χώρο, διατηρεί κατάστημα τουριστικών ειδών στην Αθήνα. Η εταιρεία “KAPETANAKIS”, λοιπόν, έλαβε λοιπόν βραβείο για την κατηγορία “Οικογενειακή επιχείρηση”.

Ο Λευτέρης Καπετανάκης εκλέγεται επί δεκαετίες πρόεδρος στον Σύλλογο Καταστηματαρχών Τουριστικών Περιοχών Αθήνας και στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Καταστηματαρχών Τουριστικών Επιχειρήσεων. 

Περισσότερα για την εκδήλωση του ΕΕΑ:

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button