ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑΤΕΧΝΗ

Ο Λεωνίδας Χρυσομάλης στις “Άγριες Μέλισσες”

Μια ωραία έκπληξη μας επιφύλασσε ο Λεωνίδας Χρυσομάλης. Χτες βράδυ τον είδαμε στις Άγριες Μέλισσες, στο ρόλο του δικηγόρου που καλείται να δώσει λύση σε ένα από τα οικογενειακά αδιέξοδα του Διαφανίου.

Όπως αρκετοί γνωρίζετε, ο Λεωνίδας είναι γέννημα θρέμμα Χαϊδαριώτης (και για να ευλογάμε και τα γένια μας, συνεργάτης της εφημερίδας μας τώρα στο τηλεοπτικό μας εγχείρημα του “Xαϊδάρι Σήμερα TV”, αλλά και παλιότερα).

Εμφανίστηκε στο επεισόδιο 102 του σήριαλ (σκηνές 24 και 27, 39.30′, antenna.gr) υποδυόμενος τον δικηγόρο που επιστρατεύει κάθε μέσο για να δώσει λύση στον γάμο του δάσκαλου, σε μια εποχή που τα διαζύγια ήταν πολύ δύσκολα “λόγω μεσαιωνικών νόμων” όπως αναφέρει ο δικηγόρος.

Τα γυρίσματα έγιναν σε δικηγορικό γραφείο του Κολωνακίου. Ο Λ. Χρυσομάλης θα εμφανιστεί σε δύο ακόμη ακόμη επεισόδια την επόμενη εβδομάδα, Τετάρτη και Πέμπτη. Άγνωστο τι θα γίνει μετά…

Είναι ηθοποιός εδώ και 30 σχεδόν χρόνια, έχει παίξει σε σημαντικές θεατρικές παραστάσεις και τηλεοπτικές σειρές, παράλληλα είναι πτυχιούχος φυσικός, υπήρξε καθηγητής στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Χαϊδαρίου και τώρα διατηρεί το θεατρικό εργαστήρι -και όχι μόνο- “Καλλιτέχνες” στην Αθήνα.

Δείτε τον εδώ να παρουσιάζει το πρώτο μας ντοκιμαντέρ, στο οποίο εργάστηκε και ως ερευνητής:

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button