ΠΟΛΙΤΙΚΗΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

“Ο Λευτέρης Καπετανάκης αξίζει μια θέση στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο”

Εμείς, μια ομάδα φίλων, συναδέλφων και συναγωνιστών του Λευτέρη Καπετανάκη αποφασίσαμε να συγκροτήσουμε μια επιτροπή για την υποστήριξη της υποψηφιότητάς του ως δημοτικός σύμβουλος με το Συνδυασμό «Χαϊδάρι ξανά» και υποψήφιο Δήμαρχο τον Βαγγέλη Ντηνιακό, γιατί έχουμε τη βεβαιότητα ότι η εκλογή του θα βοηθήσει σημαντικά το Δήμο, την πόλη και τους ανθρώπους της.

Ο ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ ΑΞΙΖΕΙ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Γιατί ήταν πάντα παρών στους αγώνες για ένα καλύτερο Χαϊδάρι

Μισόν αιώνα τώρα ο Λευτέρης δεν απουσίασε ούτε από μια εκλογική αναμέτρηση, θέτοντας πάντα τον εαυτό του στην κρίση των συμπολιτών του. Δεν είναι πάντα εύκολο ούτε ευχάριστο. Χρειάζεται να παραμερίσει ή πολλές φορές και να θυσιάσει κανείς προσωπικές, οικογενειακές, επαγγελματικές και άλλες υποχρεώσεις για να είναι πάντα παρών, στην πρώτη γραμμή. Και ο Λευτέρης το έκανε με ζήλο, αυταπάρνηση, ευσυνειδησία και υψηλό αίσθημα καθήκοντος.

Γιατί είναι αγωνιστής

Οι τίτλοι, οι θέσεις και τα αξιώματα δεν ήταν ποτέ αυτοσκοπός για το Λευτέρη. Γι αυτόν  ήταν πάντα  το μέσον για να πετύχει ή να βοηθήσει μαζί με άλλους την επίτευξη του μεγάλου στόχου που δεν είναι άλλος από μια καλύτερη ζωή σε ένα καλύτερο Χαϊδάρι. Σε αυτό το στόχο έχει αφιερώσει όλη του τη ζωή 50 χρόνια τώρα, ήταν δεν ήταν στο Δημοτικό Συμβούλιο. Αυτό έκανε όταν γκρέμιζε τη μάντρα στο Δρομοκαϊτειο για να αποκτήσει το Χαϊδάρι το πρώτο του Γήπεδο, όταν διεκδικούσε μαχητικά μαζί με τους δημάρχους που συνεργάστηκε όσα δικαιούται η πόλη, όταν πρωτοστατούσε στην κατάληψη στο ΠΑΛΑΤΑΚΙ για να σωθεί ο χώρος όπου είναι σήμερα το Δημαρχείο και τόσα άλλα. Χωρίς αγώνα τίποτα δεν επιτυγχάνεται κι αυτό ο Λευτέρης το γνωρίζει καλύτερα από κάθε άλλον.

Γιατί είναι συναινετικός και ενωτικός στη δράση του και στο λόγο του.

Ο Λευτέρης έχει αποδείξει τόσα χρόνια με τη στάση, το λόγο και τη συμπεριφορά του ότι σέβεται και τιμά τους πολιτικούς του «αντιπάλους». Γνωρίζει ότι χρειάζεται η συναίνεση και η βοήθεια όλων για να πάει η πόλη μπροστά. Και ήταν πάντα ενωτικός και υπέρμαχος της κοινής στάσης και της συνεργασίας όλων των παρατάξεων τουλάχιστον ως προς τους μεγάλους στόχους της πόλης και γι αυτό έχει την αποδοχή και το σεβασμό όλων. «Είναι λίγα που μας χωρίζουν και πολλά αυτά που μας ενώνουν όλους» έλεγε πάντα και φρόντιζε σε κάθε βήμα να το επιβεβαιώνει στην πράξη. Μέσα ένα κλίμα έντονης αντιπαράθεσης, νηφάλιες και ενωτικές φωνές όπως του Λευτέρη είναι κάτι παραπάνω από χρήσιμες στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Γιατί είναι έμπειρος και η πείρα αυτή είναι πολύτιμη

Ο Συνδυασμός του Βαγγέλη Ντηνιακού είναι ένας νεανικός συνδυασμός υποψηφίων. Γεμάτος νέα πρόσωπα με όρεξη για δουλειά και ενθουσιασμό για να καταφέρουν όσα έχει ανάγκη η πόλη. Αυτό είναι ένα πολύτιμο εφόδιο. Αλλά δεν αρκεί. Χρειάζεται να συνδυαστεί με την εμπειρία, τη γνώση, τη σοφία κάποιων δοκιμασμένων στους αυτοδιοικητικούς αγώνες. Γιατί οι προκλήσεις είναι πολλές και οι δυσκολίες περισσότερες. Και χρειάζεται όσο ποτέ η εμπειρία κάποιων «μπαρουτοκαπνισμένων» αγωνιστών όπως ο Λευτέρης.

Για όλους αυτούς τους λόγους και για πολλούς ακόμη, στηρίζουμε την υποψηφιότητα του Λευτέρη Καπετανάκη και πιστεύουμε πως του αξίζει ο ένας σταυρός από όσους συμπολίτες μας ψηφίσουν σε αυτές τις εκλογές το συνδυασμό «Χαϊδάρι ξανά – Βαγγέλης Ντηνιακός»

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button