ΕΚΛΟΓΕΣ

Ο Γιώργος Ταμπανιάν υποψήφιος με τον Γιώργο Ιωακειμίδη στην Περιφέρεια Αττικής

Ο Χαϊδαριώτης Γιώργος Ταμπανιάν θα είναι υποψήφιος στις εκλογές για το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής. Περιλαμβάνεται στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού “Αττικός Κύκλος Συνεργασίας και Εμπιστοσύνης” του Γιώργου Ιωακειμίδη, πρώην δημάρχου Νϊκαιας – Αγίου Ιωάννη Ρέντη.

Η ανακοίνωση του κ. Ταμπανιάν:

ΔΩΣΑΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ

Αγαπητοί φίλοι και συμπολίτες . Με χαρά σας ενημερώνω ότι αποδέχτηκα την πρόταση του υποψηφίου περιφερειάρχη Γιώργου Ιωακειμίδη να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού, ΑΤΤΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ.

Η πρόκληση για εμένα είναι τεράστια, όπως τεράστια είναι και η προσφορά του κυρίου Ιωακειμίδη στην αυτοδιοίκηση. Η Περιφέρεια Αττικής και ιδιαίτερα ο δυτικός τομέας που καλούμαι να εκπροσωπήσω στο συνδυασμό (Αγία Βαρβάρα, Αιγάλεω, Χαιδάρι, Περιστέρι, Πετρούπολη, Ίλιον, Καματερό, Αγίων Αναργύρων) παρουσιάζει τεράστια και χρόνια προβλήματα .

Οι συμπολίτες μας, και κυρίως οι ευπαθεις ομάδες, βιώνουν καθημερινά την παντελή έλλειψη της πρωτοβάθμιας διοίκησης. Είμαι ένας πολίτης με οπτική αναπηρία που αντιμετωπίζω καθημερινα το τεράστιο πρόβλημα του κοινωνικού αποκλεισμού και σε κάθε βήμα συναντώ επικίνδυνα αντικείμενα και τις παραλήψεις (μικρές ή μεγάλες) των αρμοδίων.

Στο 2023 οι έννοιες προσβασιμότητα και συμπερίληψη θα έπρεπε να ήταν απόλυτα ενσωματωμένες στη δημοκρατία και τον πολιτισμό της χώρας μας και για αυτές θα αγωνιστώ.

ΝΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΓΕΡΟΥΣ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΑΝΤΑΜΩΝΟΥΜΕ, ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΕ ΑΞΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΜΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗ.

Γιώργος Γ. Ταμπανιάν

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button