ΟΜΟΡΦΙΑΥΓΕΙΑ

O.F.F. Mη Επεμβατική Πλαστική Χειρουργική με Κύματα Κλασματικής Ροής

Η Μέθοδος O.F.F.  χρησιμοποιεί ημιτονοειδή κύματα καθορισμένης συχνότητας 1230 KHz με κλασματική ροή εκπομπής. Είναι κύματα τα οποία ανάλογα με τον προγραμματισμό που χρησιμοποιείται δίνουν την δυνατότητα να θεραπεύσουμε ευρυαγγείες, αραχνοειδή αιμαγγειώματα και να γίνει λιπόλυση στις περιοχές του σώματος και του προσώπου με περίσσεια λίπους. Το Ο.F.F.  χρησιμοποιώντας μόνο τη θερμική επίδραση των συγκεκριμένων συχνοτήτων, προγραμματίζει τη ροή του ρεύματος προκειμένου να αυξάνεται επιλεκτικά η θερμοκρασία στη συγκεκριμένη περιοχή (ζώνη) του προβλήματος, χωρίς να επηρεάζονται οι βαθύτερες δερματικές στιβάδες.

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

  • ΑιO.F.F. Mη Επεμβατική Πλαστική Χειρουργική με Κύματα Κλασματικής Ροής 3μαγγειώματα
  • Ευρυαγγείες χωρίς διείσδυση στο αγγείο με άμεση εξαφάνιση των αγγείων χωρίς δυσχρωμίες
  • Μικρολιποπλαστική χωρίς τομές
  • Αραχνοειδή αιμαγγειώματα
  • Λιπόλυση χωρίς τομές

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

O.F.F. Mη Επεμβατική Πλαστική Χειρουργική με Κύματα Κλασματικής Ροής 5Ο Χειρουργός Οφθαλμίατρος Ιωάννης Ευσταθίου είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ολοκλήρωσε την ειδικότητά του στο Ογκολογικό Νοσοκομείο Αθηνών «Ο Άγιος Σάββας», όπου εξειδικεύτηκε και  απέκτησε πολύτιμη εμπειρία σε μεγάλο αριθμό επεμβάσεων, όπως καταρράκτη, βλεφαροπλαστική και αποκατάσταση παθήσεων βλεφάρου, δακρυϊκής συσκευής και κόγχου.

Από το 2003 ασκεί ελεύθερο επάγγελμα με ιδιωτικό ιατρείο στην Ελευσίνα και εξειδικεύεται στη χειρουργική του προσθίου ημιμορίου. Συνεργάζεται με τα οφθαλμολογικά κέντρα Eye Day Clinic και O.M.M.A. (Οφθαλμολογικό Ινστιτούτο Αθηνών).  Από το 2007 έως το 2010 υπηρέτησε ως οφθαλμίατρος στο περιφερειακό υποκατάστημα του ΙΚΑ Ελευσίνας. Είναι μέλος της Ε.Ε.Ο.Π.Ε.Χ. (Ελληνική Εταιρεία Οφθαλμολογικής Πλαστικής και Επανορθωτικής Χειρουργικής) και S.A.M.N.A.S. (Society Aesthetic Medicine Non Ablative Surgery). Από το 2016 είναι κάτοχος Master στην Αισθητική Ιατρική και Θεραπευτική (Master in Aesthetic Medicine and Terapeutics) από το Πανεπιστήμιο του Camerino.

www.ioannisefstathiou.gr

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button