ΕΙΔΗΣΕΙΣΔΗΜΟΤΙΚΑ

“Ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου ενάντια σε θετική απόφαση δικαστηρίου για εργαζόμενους”

Εννέα εργαζόμενοι του Δήμου Χαϊδαρίου έστειλαν στην εφημερίδα μας επιστολή με τίτλο “Ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου ενάντια σε θετική απόφαση δικαστηρίου“. Αναφέρουν ότι ο Δήμος προτίθεται να ασκήσει έφεση σε πρωτόδικη δικαστική απόφαση που δικαίωσε το αίτημά τους για σταθερή και μόνιμη εργασία. Ζητούν να αναιρεθεί η σχετική απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου.

Πιο αναλυτικά, γράφουν:

Ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου Ντηνιακός Ευάγγελος και η δημοτική αρχή αρνούνται να δεχτούν την δικαστική απόφαση της αγωγής που ασκήσαμε 9 εργαζόμενοι στην Υπηρεσία Καθαριότητας και δικαιωθήκαμε.Ο δήμαρχος θέλει να ακυρώσει την απόφαση του δικαστηρίου και την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου που κατά πλειοψηφία αποδέχτηκε την αγωγή που κάναμε και διεκδικούσαμε το δικαίωμα μας στη σταθερή και μόνιμη εργασία. 

Για άλλη μία φορά ο κ. Ντηνιακός δείχνει το σκληρό και απάνθρωπο πρόσωπό του θέλοντας να ασκήσει έφεση κατά της δικαστικής απόφασης – αγωγής 9 εργαζόμενων, που στην πλειοψηφία μας είμαστε γυναίκες, πολύτεκνες – τρίτεκνες, με τέκνα ΑΜΕΑ. Ζητάμε να πάρει πίσω την απαράδεκτη απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής και να μην ασκήσει καμία έφεση.

Το “Χαϊδάρι Σήμερα” είναι στη διάθεση της δημοτικής αρχής και των δημοτικών παρατάξεων για να δημοσιεύσει την άποψή τους σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα.

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button