ΕΚΛΟΓΕΣΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Ο Άρης Πανόπουλος στις γειτονιές της Αφαίας Σκαραμαγκά, που ανησυχούν

Περιοδεία στις συνοικίες της Αφαίας Σκαραμαγκά πραγματοποίησε ο υποψήφιος δήμαρχος Χαϊδαρίου Άρης Πανόπουλος μαζί με τους συνεργάτες του, την Παρασκευή 24 Μαρτίου, με σκοπό την καταγραφή των προβλημάτων της περιοχής, αλλά και την συζήτηση με τους κατοίκους της, ειδικά εν μέσω της απειλής για δημιουργία εργοστασίου παραγωγής ενέργειας στην περιοχή.

Τις πρωινές ώρες βρέθηκε στην Κάτω Αφαία, ενώ το απόγευμα της ίδιας ημέρας στο πάνω μέρος της. “Χαϊδάρι δεν είναι μόνο τα κεντρικά σημεία, αλλά και οι απομακρυσμένες περιοχές του που έχουν ιδιαίτερα και σοβαρά προβλήματα”, δήλωσε.

Ο Άρης Πανόπουλος τόνισε πως επέλεξε να μιλήσει πρώτα  με αυτούς τους ανθρώπους  που βρίσκονται αποκομμένοι από τον πυρήνα της πόλης παρότι αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της, με τους συνεργάτες του να αποτυπώνουν εικόνες απομόνωσης και πρωτοφανούς εγκατάλειψης.

Ο Άρης Πανόπουλος στις γειτονιές της Αφαίας Σκαραμαγκά, που ανησυχούν 1

Παράλληλα με τη συζήτηση για τα προβλήματα και τις ανησυχίες των συμπολιτών του, τους μοίρασε την ανοικτή επιστολή του σε σχέση με την αντίθεσή του στην δημιουργία σταθμού παραγωγής ενέργειας από καύση φυσικού αερίου( LNG) κοντά στα σπίτια τους.

Ο Άρης Πανόπουλος στις γειτονιές της Αφαίας Σκαραμαγκά, που ανησυχούν 3
Ο Άρης Πανόπουλος στις γειτονιές της Αφαίας Σκαραμαγκά, που ανησυχούν 5

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button