ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ

Νώντας Σταμάτης: Τον λόγο έχουν ο Δήμος Χαϊδαρίου και η Δικαιοσύνη

Από τον κ. Νώντα Σταμάτη λάβαμε επιστολή σχετική με την υπόθεση της παιδικής χαράς στην οδό Παύλου Μελά.

Αγαπητό Χαϊδάρι Σήμερα,                                                                                        

Ειλικρινά δεν περίμενα μερικοί άνθρωποι, που οι περισσότεροι δεν ξέρουν πού πέφτει το Χαϊδάρι, να διαφωνούν με την βούληση άλλων ανθρώπων, κατοίκων μιας γειτονιάς, να αποκτήσουν εκ νέου μια παιδική χαρά, την οποία είχαν πριν μερικά χρόνια. Συγγνώμη που δεν σας ρωτήσαμε…

Γιατί τεχνηέντως οι ”καθοδηγητές” μεταθέτουν το πρόβλημα από την παιδική χαρά στο σκύλο. Προσωπικά δεν εκπλήσσομαι, επειδή έχω γεννηθεί στο Χαϊδάρι, έζησα στο Χαϊδάρι, ζω στο Χαϊδάρι και υπηρέτησα επί 35 χρόνια στο Δήμο Χαϊδαρίου, τα περισσότερα ως Δ/ντής και επειδή γνωρίζω πολύ καλά πρόσωπα και πράγματα.                     

Ας ξεκαθαρίσουμε λοιπόν το θέμα: ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΣΚΥΛΟΣ. ΕΣΑΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ…!!!!

Και γι` αυτό θα κάνετε ό,τι περνάει από το χέρι σας να μην γίνει Παιδική Χαρά. Γι`αυτό και το Πανελλαδικό Προσκλητήριο νυχτιάτικα. Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει… έχουν ”doctora” στο “φιλοζωικό” μπούλινγκ προς τους ανθρώπους που κρίνουν οι καθοδηγητές ως “ενοχλητικούς”. Όμως δεν θα καταφέρετε να επιβάλλετε τη σιγή.

Αυτή την φορά πέσανε στο λάκκο και η σύγκρουση θα είναι σφοδρή, γιατί απλούστατα εμείς ενδιαφερόμαστε για τα σκυλιά και τα γατιά μας, αλλά και για τα παιδιά και τα εγγόνια μας. Συγνώμη και πάλι που δεν σας ρωτήσανε τα εγγόνια μας, πού θέλετε να πάνε για κούνια!

Αφού όμως ανοίγετε θέμα σκύλου το ερώτημα είναι απλό: με ποιο δικαίωμα μπορεί κάποιος να ανοίγει ένα κοινόχρηστο χώρο, να βάζει μέσα ένα σκύλο, να κλειδώνει, να παίρνει τα κλειδιά και να φεύγει; Πού το γράφει αυτό; Να επιτίθεται μάλιστα με σφοδρότητα σε όποιον τολμάει να εκφράσει  διαφορετική άποψη.  

Τα ερωτήματα είναι αμείλικτα:

1. Με ποια αιτιολογία ευρίσκεται κλεισμένος στον εν λόγω χώρο ο σκύλος; Βάσει ποίων νομικών διατάξεων και με ποιες αποφάσεις ποίων οργάνων; Εν κατακλείδι, πώς σκοπεύει ο Δήμος να διαχειριστεί αυτή την κατάσταση εφεξής;

2. Με ποια κριτήρια επελέγησαν οι προς διαμόρφωση παιδικές χαρές και γιατί αποκλείστηκε η δική μας; Εν τέλει ποιος είναι ο Προγραμματισμός του Δήμου για την χρήση του χώρου της Παιδικής χαράς;                                                                                         

Οι  απαντήσεις βέβαια δεν θα δοθούν από τα  “τρολ’’, αλλά από τον “αρμόδιο’’ Δήμο Χαϊδαρίου, στον οποίο και απευθύνονται, το Υπουργείο Εσωτερικών και την Ελληνική Δικαιοσύνη, στην οποία φυσικά και θα προσφύγω, μετά τις σαφείς απειλές και τις βαρύτατες ύβρεις που δέχθηκα από το δήθεν “φιλοζωικό’’ παραλήρημα και υβρεολόγιο, από ανθρώπους που μόνο κακές υπηρεσίες προσφέρουν στη Φιλοζωία.

Αυτά προς το παρόν… έπεται και συνέχεια.                                    

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button