ΕΙΔΗΣΕΙΣΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νίκος Παππάς στο Δημαρχείο Χαϊδαρίου: “Βρισκόμαστε στην αρχή μιας νέας εποχής”

O υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, μίλησε την Τρίτη 23 Ιανουαρίου σε πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Δημαρχείο Χαϊδαρίου.

“Η χώρα έχει δεχτεί συνθέτη ονομασία erga omnes από το 1995. Όλες οι κυβερνήσεις. Πλην των προχθεσινών ομιλητών του συλλαλητηρίου”, είπε για το μακεδονικό, που κυριαρχεί στην επικαιρότητα και συνέχισε: “Δύο είναι τα ερωτήματα: Κερδίσαμε από τη διαιώνιση του προβλήματος; Είναι προς το συμφέρον του λαού και του τόπου να έχουμε λύση;”

«Δεν είμαστε της σχολής της ΝΔ που είχε την ανεργία στο 27%, που είχε διαλυμένο το κοινωνικό κράτος και τα επιτόκια στα ύψη, και μιλούσε για success story», ανέφερε ο Ν. Παππάς υποστηρίζοντας ότι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ πάλεψε να βγάλει τη χώρα από τη χρεοκοπία. «Ο ελληνικός λαός απέρριψε τη δυσοσμία της διαφθοράς», είπε σε άλλο σημείο της ομιλίας του ο υπουργός ΨΗΠΤΕ.

«Πλέον, βρισκόμαστε στην αρχή μιας νέας εποχής, κατά την οποία θα συγκροτήσουμε ένα πρόγραμμα αλλεπάλληλων ρήξεων και μεταρρυθμίσεων για τη μετά-μνημόνιο εποχή», σημείωσε ο Ν. Παππάς.

Επίσης, αναφέρθηκε στις μεταρρυθμίσεις στα ΜΜΕ, τονίζοντας πως:

– Είμαστε μισό βήμα από την ολοκλήρωση της διαδικασίας αδειοδότησης των τηλεοπτικών σταθμών.

– Κατέρρευσε το αφήγημα των πολιτικών κομμάτων, ότι οι άδειες μπορεί να είναι απεριόριστες και ότι δεν πρέπει να υπάρχει τίμημα. Τα κανάλια, από την αρχή της διακυβέρνησής μας, έχουν πληρώσει 100 εκατ. ευρώ.

– Αντίστοιχες προσπάθειες καταβάλουμε ώστε να μπει τάξη και στο ραδιοφωνικό τοπίο. Κανείς σταθμός δεν πρέπει να ανησυχεί, διότι στο ψηφιακό φάσμα χωρούν συνολικά 1.300 σταθμοί.

Κλείνοντας την ομιλία του, ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, υπογράμμισε: «Το ζήτημα της ανάπτυξης των νέων τεχνολογιών είναι κρίσιμο για την επόμενη μέρα της ελληνικής οικονομίας. Πλέον, βρισκόμαστε στην αρχή μιας νέας σελίδας, κατά την οποία θα συγκροτήσουμε ένα πρόγραμμα αλλεπάλληλων ρήξεων και μεταρρυθμίσεων για την εποχή μετά το τέλος του προγράμματος. Η χώρα έχει μπροστά της ένα ιστορικό στοίχημα, το στοίχημα της δίκαιης κοινωνικής ανάπτυξης».

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button