ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑΕΙΔΗΣΕΙΣΠΟΛΙΤΙΚΗΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Νίκος Καραμικές: Για τη βελτίωση της λειτουργίας του Αθλητικού Κέντρου Δάσους

Ο κ. Νίκος Καραμικές, προπονητής κλασσικού Αθλητισμού του Γυμναστικού Συλλόγου Χαϊδαρίου, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τους “Πολίτες σε Δράση Χαϊδαρίου” – Θοδωρής Σπηλιόπουλος, καταθέτει τις απόψεις του για την σωστή λειτουργία του 1ου Αθλητικού Κέντρου Χαϊδαρίου.

Νίκος Καραμικές: Για τη βελτίωση της λειτουργίας του Αθλητικού Κέντρου Δάσους 1

Νίκος Καραμικές: Για τους αθλητές και όσους δίνουν μάχη για σωματική και ψυχική υγεία

Πιο κάτω θα δείτε κάποιες προτάσεις μου ώστε να γίνει λίγο καλύτερος ο κλασσικός αθλητισμός του Χαϊδαρίου μας, που κάθε χρόνο, μέσω των αθλητικών σωματείων της πόλης μας, διαπρέπει σε Ελλάδα και εξωτερικό!

Επίσης να κάνουμε πιο ποιοτική, αλλά πάνω από όλα πιο ασφαλή, την άθληση των δημοτών μας, όπως και των αθλητών των σωματείων μας!

Οι προτάσεις θα βελτιώσουν την εικόνα και την ποιότητα άθλησης στο 1ο Αθλητικό Κέντρο της πόλης μας, στο Δάσος Χαϊδαρίου.

  • Αλλαγή ή μερική επισκευή του ταρτάν.

  • Κατασκευή στον χώρο ρίψεων του σταδίου προθερμαντηρίου, με χόρτο ή με άλλο μαλακό υλικό. Απαραίτητο για την ασφαλή προθέρμανση των μικρότερων, αλλά και μεγαλύτερων σε ηλικία αθλητών μας.

  • Αγορά αθλητικού υλικού για τις ακαδημίες και την αγωνιστική ομάδα του Συλλόγου: Αλτήρες, βατήρες, εμπόδια, ιατρικές μπάλες, λάστιχα εκγύμνασης, σφαίρες ρίψεων, vortex-ακόντια. Τίποτα από όλα αυτά δεν υπάρχει κι έτσι δυσκολεύεται το έργο των αθλητών και των προπονητών της ομάδας.

  • Κατασκευή προκάτ κλειστού γυμναστηρίου είτε με διάδρομους είτε με όργανα και βάρη, ώστε να αθλούνται οι αθλητές της ομάδας στίβου.

  • Να γίνει πιο επαρκής ο φωτισμός του σταδίου διότι κινδυνεύει άμεσα η σωματική ακεραιότητα περιπατητών, αθλούμενων αθλητών και προπονητών.

  • Ανακατασκευή των αποδυτηρίων με έμφαση στη θέρμανσή τους. 

  • Κατασκευή πάγκων του αθλητικού κέντρου, καθώς είναι σε κακή κατάσταση και κινδυνεύουν κυρίως μικρά παιδιά και όχι μόνο!

  • Κατασκευή ειδικών ραμπών στην δεύτερη είσοδο του αθλητικού κέντρου επί της οδού 3ης Σεπτεμβρίου για τα ΑΜΕΑ. Διακιούνται να έχουν εύκολη πρόσβαση στο αθλητικό μας κέντρο, όποτε θελήσουν.

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ!

Τήρηση ωραρίου λειτουργίας του αθλητικού κέντρου και αυστηρή τήρηση του κανονισμού από δημότες και αθλούμενους για την προστασία της σωματικής ακεραιότητας όλων!

Κλείνοντας, πιστεύω πως με όλα τα παραπάνω θα βελτιωθεί η ποιότητα άθλησης των αθλητών μας και όλων των δημοτών της πόλης μας, που δίνουν καθημερινά την δική τους μάχη ώστε να έχουν την καλύτερη σωματική, αλλά και ψυχική υγεία. Την έχουμε όλοι μας ανάγκη.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button