ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ

Νίκαια: Βρέθηκε η 14χρονη Μαρκέλλα – Κατάφερε να διαφύγει

Αίσιο τέλος είχε το θρίλερ  με την αρπαγή της 14χρονης Μαρκέλλας από τη Νίκαια. Τα ίχνη της είχαν χαθεί από το βράδυ της περασμένης Παρασκευής.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ΕΡΤ, το κορίτσι κατάφερε να διαφύγει από εκεί όπου βρισκόταν.

Το χρονικό της εξαφάνισης της 14χρονης 

Το βράδυ της Παρασκευής όταν η 14χρονη μαζί με την αδερφή της κατευθύνονταν προς το φούρνο της γειτονιάς τους ξαφνικά εμφανίστηκε μπροστά τους ένας άνδρας ο οποίος άρπαξε με τη βία το κοριτσάκι, το έσυρε με το ζόρι μέσα στο αυτοκίνητό του και εξαφανίζονται.

Η οικογένεια της Μαρκέλλας πήγε αμέσως στην αστυνομία και ενεργοποιήθηκε ο συναγερμός για την αρπαγή της. Σύμφωνα με όσα ανέφερε η αδερφή της 14χρονης στους αστυνομικούς μέσα στο αμάξι που εξαφανίστηκε μαζί με την αδερφή της υπήρχαν άλλα έξι άτομα.

Όπως είχε δηλώσει η μητέρα του κοριτσιού, δεν ήταν η πρώτη φορά που η μικρή έπεφτε θύμα αρπαγής από τον συγκεκριμένο ενήλικα. Πρόκειται για έναν παντρεμένο άντρα και πατέρα τριών παιδιών, ο οποίος πριν από λίγες μέρες είχε αρπάξει ξανά τη Μαρκέλλα παρά τη θέλησή της, την ώρα που κατευθυνόταν για το σχολείο της.

Όπως κατήγγειλε η μητέρα της, αφού ο άνδρας κακοποίησε σωματικά και ψυχικά σε ένα υπόγειο μακριά από την οικογένειά της το κορίτσι, μετά το άφησε να επιστρέψει στους δικούς του. Η μητέρα της 14χρονης παρόλο που του είχε υποβάλει μήνυση τότε, αυτός δεν δίστασε να αρπάξει ξανά την κόρη της με αποτέλεσμα να έχουν εξαφανιστεί. 

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button