ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑΕΙΔΗΣΕΙΣΚΟΙΝΩΝΙΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Νέο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης ατόμων με νοητική υστέρηση από το K.E.A./A.M.E.A.

ΠΡΟΣ ΓΟΝΕΙΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΝΟΗΤΙΚΗ ΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΩΝ ΑΝΑΠΗΡΙΩΝ 8-18 ΕΤΩΝ

Αγαπητοί φίλοι,

Το Κ.Ε.Α./Α.Μ.Ε.Α. αποτελεί Φιλανθρωπικό μη Κερδοσκοπικό Σωματείο (Ν.Π.Ι.Δ.) και ιδρύθηκε το 1993 από γονείς ατόμων με Νοητική Υστέρηση. Εδρεύει στο Δήμο Χαϊδαρίου και στεγάζεται σε ένα σύγχρονο και πλήρως διαμορφωμένο κτίριο 2.500 τμ σε δενδρόφυτη έκταση.

Παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες με στόχο πάντα την βελτίωση της ποιότητας της ζωής των παιδιών – ατόμων με νοητική υστέρηση. Μέσα από τη διαρκή βελτίωση και τις σύγχρονες επιστημονικές και εκπαιδευτικές προσεγγίσεις προετοιμάζουμε νέους και νέες με νοητικές αναπτυξιακές διαταραχές/νοητική υστέρηση και συναφών δυσκολιών να ζουν και να συμμετέχουν σε όλες τις πτυχές της καθημερινής ζωής.

Σας πληροφορούμε ότι βρίσκεται σε εξέλιξη η πιστοποίηση Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης ατόμων με νοητική υστέρηση (ΚΔΑΠ.μεΑ) στο Χαϊδάρι. Αφορά στη δημιουργική απασχόληση και στην αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου μέσα από προγράμματα έκφρασης και ψυχαγωγίας για τα άτομα με νοητική υστέρηση.

Το ωράριο λειτουργίας του Κέντρου είναι απογευματινές ώρες και δεν υπάρχει οικονομική συμμετοχή.

Για την δυνατότητα ένταξης του παιδιού σας στο νεοσύστατο ΚΔΑΠ.μεΑ, οι ενδιαφερόμενοι γονείς θα πρέπει να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση μέσω της ειδικής εφαρμογής στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ: www.eetaa.gr-paidikoi.eetaa.gr και κάνοντας λήψη στην από 16/07/2020 ανακοίνωση.

Γραμματεία Κ.Ε.Α./Α.Μ.Ε.Α.: Τηλ 2105576620

Με εκτίμηση,
Ο Υπεύθυνος ΚΔΑΠμεΑ
Του Κ.Ε.Α./Α.Μ.Ε.Α.
Νικόλαος Λιανός

K.E.A./A.M.E.A.
ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ
ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ
ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΣΙΜΩΝΟΣ ΘΕΟΛΟΓΟΥ 11, ΧΑΪΔΑΡΙ – Κ.ΑΦΑΙΑ
ΤΗΛ.: 210-2848733, 210-5576620
e-mail: [email protected], www.kea-amea.gr

https://www.eetaa.gr/enaromonisi/paidikoi_stathmoi_2020/17072020_2_aithsh_2020_help.pdf

Στη συνέχεια και με σκοπό να ολοκληρωθεί η διαδικασία που απαιτείται για την ένταξη του παιδιού σας επικοινωνήστε μαζί μας.

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button