ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Νέο ιδιωτικό νηπιαγωγείο “Ερμόνιος Σχολή” – Βίντεο και φωτογραφίες

Ο Γενικός Διευθυντής του Εκπαιδευτικού Ομίλου Τερζάκη, Γιώργος Τερζάκης, εξηγεί την απόφαση να προχωρήσει στην ίδρυση ιδιωτικού νηπιαγωγείου στο Χαϊδάρι, δίπλα στο Παλατάκι, και αναλύει τις παιδαγωγικές αρχές που το διέπουν. Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Τερζάκη βρίσκεται στο 27ο έτος λειτουργίας και διαθέτει 21 εκπαιδευτήρια με 1965 μαθητές.

Αξιότιμοι γονείς,

Νέο ιδιωτικό νηπιαγωγείο "Ερμόνιος Σχολή" - Βίντεο και φωτογραφίες 3

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Τερζάκη τα τελευταία 27 χρόνια δραστηριοποιείται στον χώρο της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Φιλοδοξία μας είναι να μεταγγίσουμε την αγάπη για τη γνώση και παράλληλα να καθοδηγήσουμε σωστά τον μαθητή στην επίτευξη του βέλτιστου εκπαιδευτικού αποτελέσματος.

Ο σχεδιασμός των εκπαιδευτικών προϊόντων και των υπηρεσιών του Ομίλου, οι οποίες χαρακτηρίζονται από αξιοπιστία και υψηλή ποιότητα σε ένα σταθερά οργανωμένο πλαίσιο, εναρμονίζονται κάθε φορά με τις εξελίξεις στον χώρο της εκπαίδευσης, ενώ έχουν πιστοποιηθεί με το πρότυπο διαχείρισης της ποιότητας ISO 9001:2015 από τον διεθνώς αναγνωρισμένο φορέα TUV AUSTRIA HELLAS.

Στην πολυετή παρουσία μας στον χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης, πορευόμαστε εστιάζοντας στην επίτευξη των ατομικών στόχων των μαθητών μας αλλά και στην ανάπτυξη συνθηκών αμοιβαίας εμπιστοσύνης και συνεργασίας με τους γονείς και τους διδάσκοντες. Για εμάς, ο κάθε μαθητής αποτελεί ξεχωριστή προσωπικότητα και τον υποστηρίζουμε σε όλα τα στάδια της προετοιμασίας του σε ένα ευχάριστο και λειτουργικό περιβάλλον, ανταποκρινόμενο στις επιταγές της σύγχρονης εποχής.

Νέο ιδιωτικό νηπιαγωγείο "Ερμόνιος Σχολή" - Βίντεο και φωτογραφίες 5

Το διδακτικό επιτελείο μας δε χαρακτηρίζεται μόνο από το υψηλό γνωστικό του επίπεδο και τη μεγάλη διδακτική του εμπειρία αλλά και από ήθος και αληθινό ενδιαφέρον για την πρόοδο του μαθητή. Οι διδάσκοντες, με σύγχρονες παιδαγωγικές προσεγγίσεις, δε στοχεύουν μόνο στην παροχή γνώσεων αλλά παρακινούν τον κάθε μαθητή με τέτοιο τρόπο ώστε να αναδείξει τις δεξιότητές του και να τις καλλιεργήσει θέτοντας έναν θετικό στόχο για τον καθένα ξεχωριστά.

Επιδιώκοντας να διευρύνουμε το όραμα και τη φιλοσοφία μας ως εκπαιδευτικός οργανισμός, με σεβασμό στην παιδαγωγική και κοινωνική αποστολή του σχολείου προχωρήσαμε στην ίδρυση ιδιωτικού νηπιαγωγείου.

Νέο ιδιωτικό νηπιαγωγείο "Ερμόνιος Σχολή" - Βίντεο και φωτογραφίες 7

Η Ερμόνιος Σχολή (νηπιαγωγείο – δημοτικό) ιδρύθηκε με σκοπό τη δημιουργία ενός πρότυπου παιδαγωγικού περιβάλλοντος μέσα στο οποίο τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να αναπτύξουν ομαλά και πολύπλευρα τις ατομικές και κοινωνικές τους δεξιότητες, καθώς το νηπιαγωγείο θεωρείται ο κύριος φορέας κοινωνικοποίησης του παιδιού μετά την οικογένεια.

Στόχος του νηπιαγωγείου μας είναι να καλλιεργήσουμε τον σεβασμό στην ατομική οντότητα κάθε παιδιού, ενώ παράλληλα να διαμορφώσουμε μια κουλτούρα συνεργασίας και αλληλεγγύης ώστε το παιδί να κατανοήσει τον ρόλο του ως αναπόσπαστο μέλος μιας ομάδας.

Νέο ιδιωτικό νηπιαγωγείο "Ερμόνιος Σχολή" - Βίντεο και φωτογραφίες 9
Νέο ιδιωτικό νηπιαγωγείο "Ερμόνιος Σχολή" - Βίντεο και φωτογραφίες 11
Νέο ιδιωτικό νηπιαγωγείο "Ερμόνιος Σχολή" - Βίντεο και φωτογραφίες 13
Νέο ιδιωτικό νηπιαγωγείο "Ερμόνιος Σχολή" - Βίντεο και φωτογραφίες 15
Νέο ιδιωτικό νηπιαγωγείο "Ερμόνιος Σχολή" - Βίντεο και φωτογραφίες 17
Νέο ιδιωτικό νηπιαγωγείο "Ερμόνιος Σχολή" - Βίντεο και φωτογραφίες 19

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button