ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑΕΙΔΗΣΕΙΣΠΟΛΙΤΙΚΗΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Νέα πρόσωπα στο «Χαϊδάρι Ξανά» Βαγγέλης Ντηνιακός – Σε εκλογική ετοιμότητα

Μπορεί οι δημοτικές εκλογές να απέχουν αρκετούς μήνες, όμως οι προετοιμασίες για την παράταξη «Χαϊδάρι Ξανά» Βαγγέλης Ντηνιακός έχουν ξεκινήσει. Έτοιμος να ριχτεί στη μάχη της διεκδίκησης της διοίκησης του Δήμου είναι ο συνδυασμός  που έχει πετύχει την πλαισίωση του με νέα πρόσωπα.

Χτύπησε το καμπανάκι της τελευταίας στροφής

Το πιο πιθανό είναι ότι οι δημοτικές εκλογές θα γίνουν στις 27 Μαΐου 2019, με απλή αναλογική.

Η παράταξη “Χαϊδάρι Ξανά” επιδίωξε να είναι στο πολιτικό προσκήνιο ολόκληρη την πενταετία, με δράσεις και πρωτοβουλίες. Πριν λίγες μέρες έδωσε το έναυσμα του εκλογικού αγώνα νοικιάζοντας γραφεία επί της οδού Στρατάρχου Καραϊσκάκη 65. «Εκεί θα είναι τα γραφεία μας, ανοικτά για όλους τους δημότες. Αργότερα θα εξελιχθούν σε εκλογικό κέντρο», διευκρίνισε ο κ. Ντηνιακός μιλώντας στο «Χαϊδάρι Σήμερα».

«Αυτή τη στιγμή επιδιώκουμε να είμαστε ακόμα πιο κοντά στους δημότες, να έχουμε αμεσότερη επικοινωνία, να τους παρουσιάσουμε το έργο μας στη διάρκεια της τετραετίας που μας πέρασε και το πρόγραμμα που θα εφαρμόσουμε όταν θα γίνουμε διοίκηση του Δήμου. Είμαστε πανέτοιμοι για την επόμενη μέρα», τόνισε ο υποψήφιος δήμαρχος.

«Χαϊδάρι Ξανά» Βαγγέλης Ντηνιακός

Τού θέσαμε μερικά ακόμη επίκαιρα ερωτήματα

– Κύριε Ντηνιακέ υπάρχει το ενδεχόμενο να συνεργαστείτε προεκλογικά με κάποιον άλλο δημοτικό συνδυασμό;
Δεν το αποκλείουμε, αλλά είναι νωρίς ακόμα. Γενικά είμαστε ανοικτοί σε όλους όσους έχουν τους ίδιους κοινούς στόχους για την πόλη μας.

– Πώς κρίνετε την απλή αναλογική, που θα ισχύει στην ερχόμενη εκλογική αναμέτρηση;
Στις μέρες που έρχεται και με τον τρόπο που έχει συνταχθεί το συγκεκριμένο νομοσχέδιο, δημιουργεί περισσότερα προβλήματα παρά λύνει σε κάθε Δήμο.

– Θα υπάρχει ανανέωση προσώπων στο ψηφοδέλτιό σας;
Κατ’ αρχήν δεν έχουμε καμία αποχώρηση από το συνδυασμό μας. Το ψηφοδέλτιό μας θα ανανεωθεί σε ένα μεγάλο ποσοστό.

Νέα πρόσωπα

Μια σειρά από νέα πρόσωπα θα πλαισιώσουν την παράταξη «Χαϊδάρι Ξανά» Βαγγέλης Ντηνιακός και θα συμμετέχουν στον εκλογικό του μηχανισμό, «μέσα και έξω» από το ψηφοδέλτιο. Ανάμεσα τους οι Γιώργος Αργυρόπουλος, Κωνσταντίνος Καλογράνας, Μορφούλα Σάββα, Διονύσης Παγάνης, Νίκος Σιώχος, Άντζυ Γούδα, Τιτίκα Σιώζου, Ελένη Μπέλλα, Παναγιώτης Τσατσαρώνης, Βαγγέλης Ζεβόλης, Κατερίνα Κανιάρη, Καλυψώ Μαυρογιάννη.

Γιώργος Παπαπαναγιώτου

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button