ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

“Να ενώσουμε δυνάμεις για να ενισχύσουμε τον καθημερινό αγώνα εκατοντάδων νέων αθλητών”

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΤΟ ΧΑΪΔΑΡΙ ΨΗΛΑ!

Η πόλη μας για μια ακόμη φορά τιμήθηκε από την κολυμβητική οικογένεια της «Α.Ε. Χαϊδαρίου» αφού ο αθλητής της, Αλέξανδρος Νικολόπουλος κατέλαβε την 4η θέση στα διπλά πέδιλα Νέων, με 44.20 που αποτελεί νέο Πανελλήνιο Ρεκόρ Παίδων.

Βλέποντας τις συνεχείς επιτυχίες των αθλητικών μας συλλόγων, αισθανόμαστε ότι ήρθε η ώρα όλες οι δημοτικές παρατάξεις να διαμορφώσουμε ένα κοινό, συγκροτημένο σχέδιο στήριξης τους τόσο σε υλικοτεχνικές υποδομές όσο και στην καθημερινή τους δραστηριότητα.

Με λίγα λόγια, οφείλουμε να αφήσουμε στην άκρη την όποια παραταξιακή αντιπαράθεση στα ζητήματα αθλητισμού και να ΕΝΩΣΟΥΜΕ δυνάμεις για να ενισχύσουμε τον καθημερινό αγώνα εκατοντάδων νέων αθλητών.

Ήρθε η ώρα με αυτονόητες πράξεις και ολοκληρωμένο πλάνο δράσης, να σταματήσουμε την φυγή ταλαντούχων αθλητών σε γειτονικούς δήμους.

Σε κάθε περίπτωση, «Το Χαϊδάρι Ψηλά!» ως αυριανή δημοτική αρχή, θα «σκύψει» από την πρώτη μέρα, πάνω από τα πολύπλευρα προβλήματα, με στόχο να γίνει η πόλη μας, ο αθλητικός πρωταγωνιστής της Δυτικής Αθήνας.

Κλείνοντας, απευθύνω τα θερμά μου συγχαρητήρια στην διοίκηση της «Α.Ε. Χαϊδαρίου», τους αθλητές, τους προπονητές για τις νέες, «ηρωικές» επιτυχίες τους σε πανελλαδικό επίπεδο αλλά και τους αφανείς «ήρωες» που δεν είναι άλλοι από τους γονείς για την «αθόρυβη», πολύτιμη συνδρομή τους σε αυτά τα εξαιρετικά αποτελέσματα που κάνουν περήφανους όλους τους Χαϊδαριώτες.

*Φωτογραφία από την πρόσφατη εκδήλωση της «Α.Ε. Χαϊδαρίου» στην βράβευση του αθλητή Κωνσταντίνου Τσιάβου για την τεράστια επιτυχία συμμετοχής του στο επόμενο «Ευρωπαικό Πρωτάθλημα Τεχνικής Κολύμβησης Ανδρών-Γυναικών» που θα διεξαχθεί στις 17-24 Ιουλίου στην Ουγγαρία.

#Με Το Χαϊδάρι Ψηλά! #Δεν αλλάζουμε πόλη
#Με Το Χαϊδάρι Ψηλά! #Αλλάζουμε την πόλη
Αποστόλης Θεοφίλης
Δημοτικός Σύμβουλος
Επικεφαλής της ανεξάρτητης δημοτικής παράταξης
«Το Χαϊδάρι Ψηλά!»
Υποψήφιος δήμαρχος Χαϊδαρίου.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button