ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

“Μύλος” με φήμες επιστροφής του Μ. Θεοδοσιάδη στον Θρίαμβο

Έφυγε μέχρι να επιστρέψει; Τα τελευταία 24ωρα υπάρχουν δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι ο Μιχάλης Θεοδοσιάδης επιστρέφει στον Θρίαμβο Χαϊδαρίου, από τον οποίο έφυγε στο τέλος της σεζόν, κάνοντας απίστευτες καταγγελίες.

Χαρακτηριστικά, έγραψε μεταξύ άλλων: “Με κλέψατε αρκετές φορές και διάφοροι με ειρωνευτήκατε, μου κλέψατε την υπογραφή, μου ζητήσατε δανεικά και δεν μου τα γυρίσατε, αλλά το κυριότερο με βρίσατε δημόσια χυδαία” (10/4/2017).

Η αποχώρηση Θεοδοσιάδη προκάλεσε ισχυρές αναταράξεις στο Σύλλογο, το ίδιο συμβαίνει όμως και τώρα, με τα δημοσιεύματα περί επιστροφής του στα διοικητικά της ομάδας. Ο ίδιος μέχρι στιγμής ούτε επιβεβαιώνει ούτε διαψεύδει.

Να τι γράφει σχετικά στη σελίδα στο fb ο κ. Νικόλαος Διαμαντούδης, μέλος του Δ.Σ. του Θριάμβου, ζητώντας διαφάνεια και σεβασμό στους φίλους του θριάμβου και στον φίλαθλο κόσμο του Χαϊδαρίου:

“Χωρίς να έχω πρόβλημα με τον Μιχάλη Θεοδοσιάδη (το γνωρίζει και ο ίδιος άλλωστε), σαν μέλος του ΔΣ του Θριάμβου Χαϊδαρίου, καλώ τον πρόεδρο Δημήτρη Τσατσαμπά, βάσει του καταστατικού της ομάδας, να καλέσει έκτακτο ΔΣ για ενημέρωση των υπολοίπων μελών του ΔΣ, για τα δημοσιεύματα που αφορούν τον κο Θεοδοσιάδη. Επειδή δεν έχει δοθεί κάποια απάντηση σε αυτά, ο κόσμος του Θριάμβου πρέπει να μάθει Ποιοι (με ονόματα) τον έκαναν να παραιτηθεί , Ποιοι (με ονόματα) του ζήτησαν να επιστρέψει!!! Να θυμίσω στις 30/07 ο κος Θεοδοσιάδης ανακοίνωσε ότι δεν θα ασχοληθεί ξανά με τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου αλλά με κάποια άλλη ομάδα. 

Φυσικά και είναι ευπρόσδεκτος, όπως όλοι όσοι θέλουν να βοηθήσουν τον σύλλογο, αλλά προέχει η διαφάνεια και ο σεβασμός στον κόσμο του Θριάμβου Χαϊδαρίου καθώς και στο ευρύτερο κοινό του Χαϊδαρίου. Περιμένω λοιπόν την επίσημη θέση τόσο του εκλεκτού Δημήτρη Τσατσαμπά όσο και του εκλεκτού Μιχάλη Θεοδοσιάδη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ

Απίστευτες καταγγελίες Μ. Θεοδοσιάδη, έφυγε από τον Θρίαμβο

Γιατί ο Δημήτρης Τσατσαμπάς ανέλαβε τα ηνία του Θριάμβου

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button