ΚΟΙΝΩΝΙΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Μπήκε ανάποδα στη Λ. Αθηνών – Σκηνές γκραν Γκινιόλ

Νωρίτερα σήμερα δημοσιεύσαμε άρθρο για το πρωινό θανατηφόρο συμβάν στη Λεωφόρο Αθηνών, στην καμπή της Λ. Αθηνών, στο ύψος του Lidl. “Πριν στεγνώσει το μελάνι” στο ίδιο ακριβώς σημείο παραλίγο να γίνει και άλλο σοβαρό τροχαίο. Γύρω στις 5.30 μμ ΙΧ μπήκε ανάποδα στη Λεωφόρο από το τρίγωνο μπροστά στο Lidl και από το αντίθετο ρεύμα κατευθυνόταν με μεγάλη ταχύτητα προς Σκαραμαγκά, φτάνοντας μάλιστα στην αριστερή λωρίδα της καθόδου! Η οδηγός μιλούσε το κινητό.

Ευτυχώς σταμάτησαν την τελευταία στιγμή οι άλλοι οδηγοί που ξεκίνησαν από το φανάρι της Σατωβριάνδου, ενώ της κόρναραν και αναβόσβηναν τα φώτα. Η οδηγός ανέβηκε στη διαχωριστική νησίδα και ανάμεσα από τους θάμνους πέρασε στο άλλο ρεύμα κυκλοφορίας, χωρίς ευτυχώς και εκεί να πέσει πάνω σε κάποιος που κινούνταν στην αριστερή λωρίδα της ανόδου!

Να τι έγραψε η κ. Νότα Αλεξανδρή, η οποία μας είχε μιλήσει το μεσημέρι για το τραγικό περιστατικό με τον θάνατο του ηλικιωμένου:

Nota Alexandri

Εκτός το ότι είμαι ακόμα σοκαρισμένη με αυτό που είδα σήμερα το πρωί, πριν από λίγο μπήκε όχημα στο αντίθετο ρεύμα με μεγάλη ταχύτητα και ευτυχώς πρόλαβαν και σταμάτησαν οι οδηγοί που ερχόντουσαν από το φανάρι του Προβατά. Η οδηγός του οχήματος μιλούσε στο τηλέφωνο, της κάναμε νοήματα και της φωνάζαμε, αλλά δεν άκουγε γιατί είχε κλειστά παράθυρα. Αφού σταμάτησε μούρη με μούρη με το διερχόμενο όχημα καβάλησε την διαχωριστική νησίδα και πέρασε ξανά στο ρεύμα προς Κόρινθο. Πραγματικά δεν ξέρω πώς σταμάτησαν τα οχήματα και δεν θρηνήσαμε κι άλλα θύματα σήμερα. Δυστυχώς δεν πρόλαβα να πάρω την πινακίδα για να ενημερώσω την Τροχαία. Αυτοί οι άνθρωποι δεν πρέπει να κρατάνε τιμόνι στα χέρια τους. Είναι δημόσιος κίνδυνος!!!!

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button