ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΕΙΔΗΣΕΙΣΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Μπήκαν μπουλντόζες στο Γήπεδο Δάσους

Η πολυαναμενόμενη παρέμβαση στο Γήπεδο Δάσους και πιο συγκεκριμένα στον αγωνιστικό χώρο βρίσκεται σε εξέλιξη. Εδώ και λίγες μέρες μηχανήματα ξήλωσαν το γκαζόν και ελευθέρωσαν την επιφάνεια για να ξεκινήσουν οι εργασίες διάστρωσης με νέο υλικό.

Προγραμματική σύμβαση

Όπως είναι γνωστό, θα τοποθετηθεί συνθετικός χλοοτάπητας τελευταίας γενιάς στη θέση του κατεστραμμένου εδώ και χρόνια φυσικού γκαζόν. Σχετική προγραμματική σύμβαση είχε υπογραφεί μεταξύ της περιφερειάρχη Αττικής, Ρένας Δούρου και του δημάρχου Μιχάλη Τίτλος της «Διάστρωση συνθετικού χλοοτάπητα και εργασίες συντήρησης στο δημοτικό γήπεδο ποδοσφαίρου του Α’ Αθλητικού Κέντρου Δήμου Χαϊδαρίου».

Το συνολικό εμβαδόν του φυσικού χλοοτάπητα που αποξηλώθηκε και αντικατασταθίσταται είναι 8.600 τ.μ.

Το έργο, προϋπολογισμού 360.100 ευρώ, χρηματοδοτείται από πόρους της Περιφέρειας. Τη δημοπράτηση, την υπογραφή σύμβασης με τον ανάδοχο, την επίβλεψη κατασκευής του έργου και την παραλαβή του αναλαμβάνει ο Δήμος Χαϊδαρίου. Σκοπός του είναι η λειτουργική αναβάθμιση του δημοτικού γηπέδου ποδοσφαίρου του Δάσους. Προκειμένου να αποτελέσει ασφαλή χώρο άθλησης και προπόνησης για σειρά αθλητικών σωματείων του Δήμου Χαϊδαρίου.

Χαϊδάρι Σήμερα Αναβάθμιση σε τρεις σημαντικούς αθλητικούς χώρους του Χαϊδαρίου 2
Η προηγούμενη κατάσταση στο Γήπεδο Δάσους.

Η παρέμβαση στο Γήπεδο Δάσους θα επιστρέψει την αποσυμφόρηση του Γηπέδου «Τάκης Χαραλαμπίδης», στο οποίο αυτή τη στιγμή συνωθούνται πολλά ποδοσφαιρικά σωματεία. Θυμίζουμε ότι την προσεχή Δευτέρα 6 Μαΐου θα γίνουν τα εγκαίνια του νέου τάπητα του “Τάκης Χαραλαμπίδης”.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button