ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑΕΙΔΗΣΕΙΣΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μόλις βγήκε για ψήφο, μπήκαν οι διαρρήκτες!

Από τη μια πόρτα βγήκε ο σπιτονοικοκύρης για να πάει να ασκήσει το εκλογικό του καθήκον, από την άλλη προσπάθησαν να μπουν κακοποιοί, που παραμόνευαν απ’ έξω.

Το πρωί της Κυριακής 26 Μαΐου, λοιπόν, ημέρα των εκλογών, τρεις Έλληνες Ρομά από τα Νεόκτιστα Ασπροπύργου άρπαξαν την ευκαιρία και εισέβαλαν σε αυλή σπιτιού, στα Κουνέλια, μόλις είδαν τον ιδιοκτήτη να φεύγει. Για καλή του τύχη όμως έγιναν όμως αντιληπτοί από περιοίκους, που κάλεσαν την Αστυνομία.

Στο σημείο έφτασε άμεσα περιπολικό του Α.Τ. Χαϊδαρίου που συνέλαβε τους τρεις επίδοξους διαρρήκτες. Στο μεταξύ ειδοποιήθηκε και ο ιδιοκτήτης, που είχε πάει να ψηφίσει σε κοντινό εκλογικό τμήμα.

«Θέλαμε να το νοικιάσουμε»

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι δράστες υποστήριξαν πως ενδιαφέρονταν να νοικιάσουν το συγκεκριμένο σπίτι και… είπαν να ρίξουν μια ματιά! Όταν ρωτήθηκαν όμως από αστυνομικούς με ποιο σκεπτικό, αφού δεν υπήρχε αναρτημένο κάποιο ενοικιαστήριο, ισχυρίστηκαν πως είχαν αυτή την πληροφορία.

Από την πλευρά του ο ιδιοκτήτης αφού πρώτα διαπίστωσε πως δεν πρόλαβαν τελικά να κάνουν διάρρηξη στο σπίτι του, δήλωσε στους άνδρες του Α.Τ. Χαΐδαρίου πως δεν επιθυμεί την ποινική τους δίωξη. Έτσι οι τρεις Ρομά αφέθηκαν ελεύθεροι.

Καλέστε το Α.Τ. Χαΐδαρίου

Στο “τσακ” γλίτωσε λοιπόν σε αυτή την περίπτωση ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, χάρη στην ετοιμότητα των γειτόνων του.

Μιλώντας αποκλειστικά στο “Χαΐδάρι Σήμερα” ο διοικητής του Α.Τ. Χαΐδαρίου, Κώστας Παχής, απεύθυνε έκκληση εοικινωνίας με τις αστυνομικές αρχές προς όλους τους κατοίκους της πόλης μας: Σε περίπτωση που διαπιστώσουν πως κάποια ύποπτα άτομα περιφέρονται άσκοπα στη γειτονιά τους, χωρίς δεύτερη σκέψη να καλούν όλο το 24ωρο στο τηλέφωνο 210-5819226 (Αξιωματικός Υπηρεσίας), για άμεση επέμβαση.

Γιώργος Παπαπαναγιώτου

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button