ΑΡΘΡΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

“Μικροκομματική σκοπιμότητα και πολιτική υποκρισία από τη Λαϊκή Συσπείρωση”

Αλεξάκης Δημήτρης, Δημοτικός Σύμβουλος “Πολίτες σε Δράση Χαϊδαρίου”

Μικροκομματική σκοπιμότητα και πολιτική υποκρισία από την Λαϊκή Συσπείρωση (ΚΚΕ) σε καίρια ζητήματα που συζητούνται στο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης μας.

Στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου (9η/31 Αυγ. 2021) συζητήθηκαν μεταξύ άλλων η τροποποίηση του ετήσιου προγράμματος δράσης και αντίστοιχα η αναμόρφωση του προϋπολογισμού για το έτος 2021.

Στα δύο ανωτέρω θέματα που συζητήθηκαν συμπεριλαμβάνονταν και πρόταση – πρόβλεψη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου μας για την στεγανοποίηση της στέγης στο κτήριο που στεγάζεται η Βιβλιοθήκη της πόλης μας κατόπιν επανειλημμένων συζητήσεων που προκλήθηκαν από την Δημοτική Παράταξή μας “Πολίτες σε Δράση Χαϊδαρίου”, τόσο σε προηγούμενες συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου όσο και με ανοικτές δημοσιοποιήσεις (https://xaidarisimera.gr/dimotiki-vivliothiki-chaidarioy-paley/ )

Η ανάγκη για την αποκατάσταση σειράς τεχνικών ελλείψεων, που έθεσαν και θέτουν σε κίνδυνο την πνευματική περιουσία της πόλης μας παράλληλα δε δημιούργησαν και δημιουργούν συνθήκες ανθυγιεινής εργασίας και ανασφάλειας στους εργαζόμενους από παραλείψεις της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής, είναι πρόδηλη και αδιαμφισβήτητη.

Τα δύο θέματα ψηφίστηκαν από 18 δημοτικούς συμβούλους, ενώ ο προηγούμενος Δήμαρχος, επί θητείας του οποίου δημιουργήθηκε η εκκρεμότητα καταψήφισε την αποκατάσταση της βλάβης της στέγης!    

Τι από τα δύο επιθυμεί εν τέλει ο κύριος Σελέκος, πρώην Δήμαρχος; Να καταστραφούν τα βιβλία από τη βροχή ή να πέσει η ψευδοροφή στο κεφάλι των εργαζόμενων ή και τα δύο για να έχει τη δυνατότητα να καταγγείλει τους πάντες εκτός από τον ίδιο που άφησε να χρονίζει το πρόβλημα;

Με μικροκομματική προσέγγιση και πολιτική υποκρισία ο τροχός δεν γυρίζει! Και δεν είναι αυτό το ζητούμενο για την πόλη μας!

Οι “Πολίτες σε Δράση Χαϊδαρίου” με την συνεπή διαχρονικά παρουσία στη βάση του προγραμματικού τους λόγου αποφεύγουν μικροκομματικές προσεγγίσεις και τη δήθεν αντιπολίτευση.

Προτείνουν έργα με ουσιαστικό όφελος για τους κατοίκους της πόλης μας και τους εργαζόμενους, ελέγχοντας παράλληλα τη Δημοτική Αρχή με βάση το ρόλο που τους αναλογεί, αποδεικνύοντας επανειλημμένα ότι υπάρχει δυνατότητα να συμφωνήσουμε και να προχωρήσουμε μείζονα ζητήματα για το καλό της πόλης μας.

Η πολιτική ταυτότητα δεν χάνεται, όταν υπάρχει σαφής προγραμματικός λόγος.

Χάνεται, “όταν θέλεις να ψαρέψεις σε θολά νερά”!

Χαϊδάρι 14 Σεπτεμβρίου 2021

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button