ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣLIFESTYLE

Miha bodytec – To πιο εξελιγμένο σύστημα γυμναστικής

Το Miha-Bodytec είναι το απόλυτο σύστημα εξάσκησης, για όσους δεν έχουν χρόνο να γυμναστούν ή βρίσκονται σε περίοδο αποκατάστασης.

Ασφαλές στην χρήση, με γρήγορα και καταπληκτικά αποτελέσματα. Η εξάσκηση ηλεκτρικής διέγερσης με το Miha Bodytech διεγείρει όλες τις μυικές ομάδες, αφήνοντας τα ηλεκτρικά ερεθίσματα να περνάνε μέσα από το σώμα. Αυτό αποτελεί μια από τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους εξάσκησης. Μετά από λίγες μόνο ασκήσεις γίνεται ορατή η εκπληκτική πρόοδος στην ανάπτυξη των μυών, στην μείωση του βάρους και του μεγέθους, καθώς και στην σύσφιξη του δέρματος και των ιστών.

Το Miha-Bodytec είναι η πλέον καινοτόμος εξέλιξη της άσκησης με στόχο την ηλεκτροδιέγερση των μυών για το μέγιστο αποτέλεσμα με ελάχιστο κόπο. Έχει φέρει την επανάσταση στις εφαρμογές ΕΜS και χρησιμοποιείται παγκοσμίως με απόλυτη επιτυχία από διακεκριμένους αθλητές, φυσιοθεραπευτές, προσωπικούς προπονητές σε ινστιτούτα καλής φυσικής κατάστασης, ευεξίας και ομορφιάς, καθώς επίσης και στον ανταγωνιστικό αθλητισμό, και την ιατρική. Οι υψηλής απόδοσης αθλητές χρησιμοποιούν την ηλεκτρική υποκίνηση μυών συμπληρωματικά στην κανονική τους προπόνηση, για να αυξήσουν τη δύναμη και την ταχύτητά τους. Το σώμα διαμορφώνεται μέσω του σχηματισμού των μυών και της μείωσης λίπους, της διέγερσης του συνδετικού ιστού και του μεταβολισμού και την διέγερση της κυκλοφορίας του αίματος.

Κατάλληλο για τις προσωπικές σας ανάγκες 

Το Miha-Bodytec προσφέρει ευρεία γκάμα εφαρμογών και επίτευξης προσωπικών στόχων– γιατί  η ευεξία κάθε ατόμου επιτυγχάνεται με διαφορετικό τρόπο. Ενσωματώνει την πλέον καινοτόμο τεχνολογία και συνδυάζει άνεση, ευχάριστη άσκηση, και βέλτιστα αποτελέσματα.  Ο επαναστατικός και απλός τρόπος λειτουργίας και ο ελάχιστος χρόνος εφαρμογής διαμορφώνουν μια τέλεια σχέση με εξαιρετικά αποτελέσματα γρήγορα ορατά και ανιχνεύσιμα, ενώ η προπόνηση διαρκεί μόλις 20 λεπτά.                                                            www.miha-bodytec.com/el/training/

Κλείστε την συνεδρία σας στο Fitness Palace  Λ. Αθηνών 191 Χαϊδάρι 210 5821 601 www.fitnesspalace.gr

Miha bodytec - To πιο εξελιγμένο σύστημα γυμναστικής 2

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button