ΕΙΔΗΣΕΙΣΠΟΛΙΤΙΚΗΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Μετρό στο Χαϊδάρι: Να σταματήσει ο Μ. Σελέκος την παραπληροφόρηση

Χαϊδάρι Σήμερα Χαϊδάρι - βρόμικη πόλη. "Λείπει η αγάπη και το ενδιαφέρον για την πόλη μας" 2γράφει ο Δημήτρης Τσατσαμπάς

Ο Δήμαρχος της πόλης μας κ. Σελέκος με δημόσια επιστολή του διαστρεβλώνει σκοπίμως την αλήθεια για την υπόθεση της επέκτασης του Μετρό στο Χαϊδάρι. Εμμέσως όμως στην ίδια επιστολή ομολογεί αφελώς ότι ακόμη και σε αυτό το θέμα επέδειξε, τη -γνωστή πια σε όλους-, αναποτελεσματική παρουσία του στο Δήμο.

Στην ανακοίνωσή του με τίτλο: «Γιατί δεν ήρθε το Μετρό στο Χαϊδάρι;» αναφέρει επί λέξη: «Όμως δυστυχώς δεν έγινε καμία προσπάθεια για την επέκταση του προς το Χαϊδάρι, παρότι υπήρχαν προτάσεις να φτάσει μέχρι το Σκαραμαγκά».

Υπήρχε πρόταση για Μετρό μέχρι Σκαραμαγκά

Πράγματι κ. Σελέκο υπήρξαν προτάσεις για επέκταση του Μετρό στον Σκαραμαγκά. Παραλείπετε όμως να αναφέρετε ότι οι προτάσεις αυτές έγιναν από τη δημοτική παράταξη «Πρώτα το Χαϊδάρι». Ενώ εσείς και η παράταξή σας στην πράξη «δεν κάνατε καμία προσπάθεια», ούτε όταν ήσασταν στην αντιπολίτευση ούτε και τώρα που είστε δήμαρχος.

Γνωρίζοντας βέβαια πολύ καλά τον τρόπο που ο κ Σελέκος λειτουργεί χρόνια τώρα στα κοινά του Δήμου μας, αυτά που λέει και τα μέσα που χρησιμοποιεί δεν μου προξενούν καμία εντύπωση.

Με την πρόσφατη δημοσίευση των αποφάσεων των Δημοτικών Συμβουλίων των Δήμων Χαϊδαρίου, Αιγάλεω και Αγίας Βαρβάρας (Μάιος 1995) για την επέκταση του Μετρό ξεκαθάρισε ότι, όταν αυτές ελήφθησαν, ο Κυριάκος Ντηνιακός δεν ήταν δήμαρχος. Κι όμως ο κ. Σελέκος εξακολουθεί εμμονικά να παραπληροφορεί την κοινή γνώμη του Χαϊδαρίου. Παρουσιάζει ως στοιχείο μεθόδευσης για την ακύρωση της επέκτασης του Μετρό προς το Χαϊδάρι τις αντικειμενικές επισημάνσεις του πρώην δημάρχου. Συγκεκριμένα τα κοινώς αποδεκτά προβλήματα κυκλοφοριακής φόρτισης των τερματικών σταθμών. Το διατύπωσε σε Δημοτικό Συμβούλιο σε μεταγενέστερο μάλιστα χρόνο (Σεπτέμβριος του 1999)!

Όλοι αντιλαμβανόμαστε ότι ο κ. Σελέκος, λόγω της αδυναμίας του να επιδείξει κάποιο έργο, επιχειρεί να συκοφαντήσει τον Κυριάκο Ντηνιακό. Με μοναδικό σκοπό να πλήξει την υποψηφιότητα του γιου του Βαγγέλη Ντηνιακού. Ενέργεια, που είναι τουλάχιστον ηθικά και πολιτικά αναξιοπρεπής.

Έκανε το Χαϊδάρι πρωταθλητή σκουπιδιών

Ο κ. Σελέκος κάνει πως ξεχνά ότι ο Κυριάκος Ντηνιακός και η παράταξή του, υλοποιώντας σειρά σημαντικών έργων, άφησαν πλούσια παρακαταθήκη στην πόλη. Σε αντίθεση με τον ίδιο, που επί 5 χρόνια στη διοίκηση του Δήμου όχι μόνο δεν πρόσθεσε τίποτα στο Χαϊδάρι αλλά το έκανε πρωταθλητή στα σκουπίδια, σε όλη την Αττική!

Όχι μόνο δεν έδωσε κάποια λύση στα συγκοινωνιακά προβλήματα της πόλης, αλλά δεν μπόρεσε  να διατηρήσει σε κυκλοφορία ούτε καν το μοναδικό Λεωφορείο, το οποίο είχε απομείνει στην ήδη διαλυμένη, από τη φιλική του προηγούμενη δημοτική αρχή, Δημοτική Συγκοινωνία.

Όσο για τον Βαγγέλη Ντηνιακό, είναι ένας νέος άνθρωπος με δική του πορεία και με όραμα για την πόλη, που ήδη ως αντιπολίτευση στο Δήμο έχει κάνει σημαντικές παρεμβάσεις. Επί του προκειμένου μάλιστα έχει να επιδείξει ουσιαστικές ενέργειες για την επέκταση της γραμμής του Μετρό στο εσωτερικό της πόλης. Επίσης έχει καταθέσει ολοκληρωμένη μελέτη για τη λειτουργία δικτύου συγκοινωνιακής εξυπηρέτησης κατοίκων και επισκεπτών.

Ας σταματήσει λοιπόν ο κ. Σελέκος την παραπληροφόρηση. Δεν είναι ακόμη στην αντιπολίτευση. Είναι 5 χρόνια δήμαρχος και θα κριθεί σύντομα από τους συμπολίτες μας για το ανύπαρκτο έργο του στο Χαϊδάρι.

Σχετικά με την υπόθεση του Μετρό για του λόγου το αληθές παραπέμπουμε στην πρόταση για την επέκταση του μετρό στο Σκαραμαγκά του τότε δημοτικού συνδυασμού της αντιπολίτευσης «Πρώτα το Χαϊδάρι»: Πρόταση για την επέκταση του ΜΕΤΡΟ στο Χαϊδάρι

 

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button