ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Μετατέθηκε ο Κ. Παχής από το Α.Τ. Χαϊδαρίου, παραμένει όμως στα δυτικά

“Τέλος εποχής” για το Α.Τ. Χαϊδαρίου. Ο μέχρι πρότινος διοικητής του, Αστυνομικός Διευθυντής Κώστας Παχής, μετά την πρόσφατη προαγωγή του, μετατίθεται στην Διεύθυνση Αστυνομίας Δυτικής Αττικής. Ο κ. Παχής είναι γέννημα θρέμμα Χαϊδαριώτης και υπηρέτησε στην πόλη μας επί 4 χρόνια, έχοντας καταγράψει σημαντικές επιτυχίες ως διοικητής, με σημαντικές διακρίσεις του Τμήματός του.

Το “Χαϊδάρι Σήμερα” μίλησε μαζί του για το τέλος της ευδόκιμης θητείας του στο Χαϊδάρι: “Η μετάθεση μου είναι φυσικό επακόλουθος της προαγωγής μου, στο βαθμό του Αστυνομικού Διευθυντή. Είμαι όμως πολύ ευχαριστημένος γιατί παραμένω στο Δυτικό Τομέα Αθήνας, όπου θα συνεχίσω να εκτελώ τα καθήκοντα μου. Ευχαριστώ όλους όσους με βοήθησαν στο έργο που επιτελέσαμε. Χαρές, λύπες ήταν αναπόσπαστο κομμάτι της δουλειάς, κάναμε ό,τι μπορούσαμε. Μακάρι ο συνεχιστής να κάνει το κάτι παραπάνω. Από την νέα μου θέση θα κάνω ό,τι μπορώ πια για την Δυτική Αττική. Θα ήθελα να γράψω πολλά ονόματα που βοήθησαν στο έργο, αλλά είναι τόσοι πολλοί που θα αδικήσω αρκετούς. Μακάρι ο Θεός να είναι πάντα μαζί μας.”

Προσωρινός διοικητής του Α.Τ. Χαϊδαρίου αναλαμβάνει ο Αστυνόμος Β΄, Γιάννης Πάρνος.

Καθήκοντα διοικητή στη Διεύθυνση Αστυνομίας Δυτικής Αττικής ανέλαβε ο Ταξίαρχος Βασίλης Κωστούλας. Ο μέχρι πρότινος διοικητής – Αστυνομικός Διευθυντής Γιώργος Συκιωτάκης προήχθη στο βαθμό του Ταξίαρχου και αποστρατεύεται.

Τέλος, παραμένει διοικητής της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής ο επίσης Χαϊδαριώτης Αστυνομικός Διευθυντής, Σπύρος Δόσχορης.

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button