ΕΙΔΗΣΕΙΣΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Μια πολύ μεγάλη ιδιωτική επένδυση στο Χαϊδάρι

Αρκετοί απορούν βλέποντας τις εργώδεις κατασκευαστικές εργασίες στο τετράγωνο Κορυτσάς και Ανεξαρτησίας, κοντά στο Κολυμβητήριο. Η έκταση του εργοταξίου είναι πραγματικά μεγάλη και έχει εγκατασταθεί και γερανός.

Πάει πολύς καιρός που είχαμε να δούμε μια ανάλογης έκτασης ιδιωτική επένδυση στην πόλη μας και αυτή είναι μια από τις μεγαλύτερες διαχρονικά (εξίσου σημαντική, αν όχι μεγαλύτερη, είναι η επένδυση του ΟΤΕ για την αναβάθμιση όλου του δικτύου τηλεφωνίας – ίντερνετ με οπτική είναι, που εξελίσσεται αυτό τον καιρό.)

Οι πληροφορίες μας, λοιπόν, αναφέρουν ότι πρόκειται για την κατασκευή εκ θεμελίων ιδιωτικής νεφρολογικής κλινικής – μονάδας χρόνιας αιμοκάθαρσης, που θα απευθύνεται σε όλη τη δυτική Αθήνα.

Ήδη κάποιοι από τους γύρω επαγγελματίες ελπίζουν ότι η έναρξη των εργασιών της κλινικής θα δώσει μια ανάσα στην αγορά. Σωστό θα ήταν να γίνει έγκαιρα και κυκλοφοριακή μελέτη για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας στην περιοχή, που ήδη πιέζεται από τη λειτουργία του Κολυμβητηρίου και του 3ου Δημοτικού Σχολείου.

Σε επόμενο δημοσίευμα θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες για την επένδυση.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button