ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μεγάλα ονόματα του αθλητισμού και πλήθος κόσμου στη γιορτή του συλλόγου “Νέα Παιδεία”

Το Κλειστό Γυμναστήριο του Δάσους πλημμύρισε από θεατές, που χειροκρότησαν τις εξαιρετικές επιδείξεις προγραμμάτων των τμημάτων του Αθλητικού Συλλόγου “Νέα Παιδεία”, παρόντων δύο μεγάλων Ολυμπιονικών της Ελλάδας.

Την Κυριακή 15 Μαΐου πραγματοποιήθηκαν οι επιδείξεις των νέων προγραμμάτων στα αθλήματα της αεροβικής γυμναστικής, της ενόργανης γυμναστικής, της ρυθμικής γυμναστικής, της ακροβατικής, του cheerleading, του τραμπολίνο και του gymnastics for all.

Το θέαμα από τα νέα προγράμματα των παιδιών ήταν εξαιρετικά υψηλό και το Γυμναστήριο πλημμύρισε από θεατές που χειροκρότησαν και ευχήθηκαν επιτυχία στους αγώνες που έρχονται την αμέσως επόμενη περίοδο.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο δήμαρχος Βαγγέλης Ντηνιακός, ο οποίος συνεχάρη θερμά τους αθλητές και τις αθλήτριες και επιβράβευσε την προσπάθειά τους. “Ελπίζουμε να γυρίσουμε με πολλές διακρίσεις από τα πανελλήνια πρωταθλήματα και να επισκεφτούμε το δήμαρχο με πολλά μετάλλια”, απάντησε ο Νίκος Λαζαρακόπουλος, επικεφαλής των γυμναστών του Συλλόγου. Τον δήμαρχο βράβευσαν ο Χρυσός Ολυμπιονίκης της Ενόργανης Γυμναστικής, Δημοσθένης Ταμπάκος, και ο πέντε φορές πανευρωπαϊκός και παγκόσμιος πρωταθλητής στο μονόζυγο, Βλάσης Μάρας, ως “αναγνώριση της πολύτιμης και συνεχούς προσφοράς του στον Αθλητισμό της πόλης του Χαϊδαρίου καθώς και της πολυδιάστατης δραστηριότητας του στο χώρο του Αθλητισμού εν γένει”.

Μεγάλα ονόματα του αθλητισμού και πλήθος κόσμου στη γιορτή του συλλόγου "Νέα Παιδεία" 3
Βαγγέλης Ντηνιακός, Βλάσης Μάρας, Δημοσθένης Ταμπάκος, Νίκος Λαζαρακόπουλος.

Η μεγάλη στιγμή των εκδηλώσεων ήταν η βράβευση του χρυσού Ολυμπιονίκη Δημοσθένη Ταμπάκου και του παγκόσμιου Πρωταθλητή Βλάση Μάρα από τον Δήμαρχο της πόλης του Χαϊδαρίου, επειδή αποτελούν για τη νεολαία μας πρότυπο ήθους και αφοσίωσης σε ευγενείς στόχους και υψηλές αξίες και για την προσφορά τους στον Ελληνικό αθλητισμό. “Οι δύο μεγάλοι αθλητές έδωσαν πολλά μηνύματα τους αθλητές μας ήθους σεμνότητας ευγένειας και μετέδωσαν τις αξίες και τα ιδανικά της γυμναστικής. Η παρουσία τους άφησε πίσω νέα όνειρα και υψηλούς στόχους στους αθλητές μας”, τονίζεται σε ανακοίνωση του Συλλόγου.

Την εκδήλωση επίσης τίμησαν ο πρόεδρος της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας, κ. Αθανάσιος Σταθόπουλος, και η κ. Μαρία Παπαδοπούλου, τεχνική σύμβουλος της UEG (Παγκόσμια Ομοσπονδία Γυμναστικής).

Ακόμη ο Σύλλογος βράβευσε τον Βαγγέλη Ζεβόλη, πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, ως “εξαίρετο αθλητή της ομάδας μας που αποτελεί πρότυπο ήθους και αφοσίωσης σε ευγενείς στόχους και υψηλές αξίες”. Ακόμη, την Διευθύντρια Αθλητισμού Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Χαϊδαρίου, Αθηνά Χρυσικοπούλου για “την αμέριστη συμπαράσταση της στο δύσκολο έργο που επιτελεί”.

Μεγάλα ονόματα του αθλητισμού και πλήθος κόσμου στη γιορτή του συλλόγου "Νέα Παιδεία" 5

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button