ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Μαύρα χάλια στο γήπεδο και το γύρω άλσος

“Τι κατάσταση είναι αυτή με τα γηπεδάκια δίπλα στο Αττικό; Πήγα με το γιο μου να παίξει μπάλα και φύγαμε τρέχοντας. Είναι μέσα στη βρώμα και κοιμούνται άτομα μέσα στα δωμάτια. Το παιδί φοβήθηκε και φύγαμε.”

Αυτό το μήνυμα έστειλε στην εφημερίδα μας δημότισσα που πήγε σήμερα το πρωί στο “γήπεδο δίπλα στο Αττικό” (ούτε όνομα δεν αξιώθηκε να αποκτήσει αυτός ο αθλητικός χώρος…). Πήγαμε και εμείς για να δούμε τι συμβαίνει και να να βγάλουμε φωτογραφίες. Με δυο λόγια, η κατάσταση είναι άθλια.

Αυτός ο αθλητικός χώρος δεν είχε ποτέ την προσοχή του Δήμου, αλλά η τωρινή εικόνα είναι εντελώς αποκαρδιωτική.

Τον Ιανουάριο του 2022 είχαμε δημοσιεύσει την είδηση ότι πρόκειται να κατασκευαστούν δύο καινούργια γήπεδα 5Χ5 με 200.000 ευρώ από το πρόγραμμα “Φιλόδημος ΙΙ”. 18 μήνες μετά, όχι μόνο δεν έχει γίνει αυτό, αλλά κάποιος ξήλωσε το πλαστικό ταρτάν και τα παράτησε όλα στη μέση, αφήνοντας μόνο ένα μικρό κομμάτι στη μία άκρη για να παίζουν τα παιδιά.

Μαύρα χάλια στο γήπεδο και το γύρω άλσος 3

Τα καμαράκια που ήταν κάποτε γραφεία των συλλόγων είναι διαλυμένα και γεμάτα σκουπίδια. Το ίδιο και το δασάκι γύρω γύρω, όπου βρίσκονται ριγμένα σκουπίδια και μπάζα, ενώ θα μπορούσε να είναι ένας πολύ ωραίος χώρος πρασίνου δεκάδων στρεμμάτων (κατά τα άλλα διεκδικούμε ακόμη 66 στρέμματα από το Στρατόπεδο…)

Μαύρα χάλια στο γήπεδο και το γύρω άλσος 5

Ίδιο χάλι και με τη μάντρα κατά μήκος της οδού Ρίμινι, καθώς δεν βρέθηκε τόσα χρόνια ένας άνθρωπος στο Δήμο να αηδιάσει από την εικόνα με τα σπασμένα τσιμέντα και τα σκουριασμένα σίδερα για να κάνει μια απλή επισκευή με ένα σενάζ… Πρόκειται για τρομερή εικόνα υποβάθμισης την οποία αντικρίζουν χιλιάδες επισκέπτες του Νοσοκομείου κάθε μέρα.

Μαύρα χάλια στο γήπεδο και το γύρω άλσος 7
Μαύρα χάλια στο γήπεδο και το γύρω άλσος 9

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button